Şimdi Ara

1.1.3 den 1.1.2 ye nasıl dönerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1.1.3 versiyon yaptım iphonemi fakat ne download yapabiliyorum install kısmından ne de source kısmından birşey ekleyebiliyorum hiç bir paketi yükleyemiyor. sanırım versiyonla alakalı.
    Şimdi ben 1.1.2 ye geri dönmek istiyorum nasıl yapmam lazım bilen var mı acaba ?

• Eğer cihazın kutudan 1.1.2 olarak çıktıysa ve sen 1.1.3 yaptıysan itunesi aç cihazı usb kablosuna bağla power ve home tuşuna birlikte bak cihaz kapanacak tuşları bırakma cihaz tekrar açıldığında ekrana elma resmi geldiğinde power tuşnu bırak home tuşuna basılı tutmaya devam et az sonra itunes recovery modda olduğuna dair hata verecek home tuşunu bırakıp itunesin verdiği hataya ok de daha sonra shift tuşu ile bilrkte restore ye bas ve 1.1.2 dosyasını seç ve cihaza yüklesin sonrasında ise ziphone yöntemi ile kır kullan hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: cool1982

Merhaba arkadaşlar. 1.1.3 versiyon yaptım iphonemi fakat ne download yapabiliyorum install kısmından ne de source kısmından birşey ekleyebiliyorum hiç bir paketi yükleyemiyor. sanırım versiyonla alakalı.
    Şimdi ben 1.1.2 ye geri dönmek istiyorum nasıl yapmam lazım bilen var mı acaba ?

• arkadaşım tşk ederim de hata veriyor msn de görüşşek nasıl olur ?
  • kardeş PM attım bak istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.