Arkadaşlar iş yerinde kullanmak için 1+1 speaker alacağım. Sesini fazla açma imkanım kesinlikle yok. Bilgisayarın üzerinde iyi bir ses kartı olduğunu da zannetmiyorum. Beni idare edecek 30 YTL civarı bişey alacağım.
Kısaca bir araştırma yaptığımda yukarıdaki seçeneklerle karşılaştım. Lütfen bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Hangisini seçmeliyim?
İkinci bir sorum radyo kartı konusunda olacak. Bilgisayara takmak için bir radyo kartı mı almalıyım yoksa 1+1 radyolu speaker diye birşey varmıdır? İş yerinde radyo dinlemek için radyo kartı, radyolu speaker ya da masa radyosu gibi aletlerden hangisini tavsiye edersiniz?
Yukarıdaki linkdeki ürün bende var. Laptopda kullanıyorum ve sesi inanılmaz güzel...Özellikle tiz ve mid seslerde. Üzerinde Volume kontrol var. Fiyat çok ucuz değil ama çok pahalı da değil...İşyerinde kısık seste dinlemek için hem yer kaplamaz hemde çok başarılıdır. Başka aramayın bence...
Üzerinde Radyo olan bir hoparlör kiti ben hiç görmedim. Ancak PC ye radyo kartı alıncaya kadar masanıza küçük bir radyo alın ve kulaklık çıkışından bu hoparlörlere baglayın böylece radyo için PC açık bırakma derdinizde olmaz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme