Şimdi Ara

1.2 Clio HB nasıl arabadır? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
120.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu sıralar sıfır corsa fiyatları nasıl,en sade model 1.2 alan var mı? Bilgi lütfen
  • Herkes ihtiyacına göre araç almalı. benim ihtiyacıma uygun olan araç 1.2 Benzinli Clio 1.2 diye düşünüyorum. Alabilirsem eğer Neden lpg takayım ki. sonra bi sürü sorunla uğraş. son 8 ayda imzamdaki araç ile 1500 km yapmışım. haksız mıyım.
  • 2011 clio HB extreme edition 65bg dizel aldım. daha gelmedi ama umarım iyi olur. kalite ses yalıtımı filan
  • eşimde var , 1,2 hb clio , inanılmaz masrafsız , minumum vergi ,tamir istemez , bakımları mimumum maliyette , daha ne olabilir ki .
  • arkadaşlar acil bi sorum var. arabayı ben siparış verdim daha gelmedi. 65bg dizel extreme edition. bana birkaç kişi edition olanlar 85lik diyor yani 65likte 2011 de hız sabitleme yok diyorlar. satıcıda var dedi. bilen varmı?
  • Bende 2004 1.2 clio hb var.Araçtan memnun olmak birazda ne beklediğinle alakalı.Beni okula götürüp getirio ayağımı yerden kesio.Basmassan çok yakmio şehir içinde basip ani hızlanmalar yapıosun ama öle 120 den sonra sallamaya 6000 devire dayanıncada 150 ye anca wuruo ibre.Bence sorunsuz güzel araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltiokka

arkadaşlar acil bi sorum var. arabayı ben siparış verdim daha gelmedi. 65bg dizel extreme edition. bana birkaç kişi edition olanlar 85lik diyor yani 65likte 2011 de hız sabitleme yok diyorlar. satıcıda var dedi. bilen varmı?

Şurdan girip teknik özellikleri versiyonlar yapıpta aldığın arabayı seçersen görürsün. Hız sabitleyici var. Donanımlar motora göre değişmez. Extreme diyorsa tüm extereme'ler aynıdır.
    http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=129

• araba gelmiş bugün teslim aldım. genel anlamda iyi. performans beni kıllandırmıştı ama gördümki gayet iyi. şanzuman (vites geçişleri) direksiyon, ses yalıtımı fena değil. eksiklik olarak şoför koltuğu yükseklik ayarı yok, motor titreşimini gaz petalı ayağa hissettiriyor.
  • Ha bir şey daha :) eğer araban 1.2 motorsa ve benzinliyse aynı zamanda içinde 4*5 kişi varsa :) kasma gitmiyor.
  • bende de var 1.2 otomatik, her yolda gidiyor ve çekiş problemi yok, tamam performanslı değil ama oldukça ekonomik..
  • takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

bende de var 1.2 otomatik, her yolda gidiyor ve çekiş problemi yok, tamam performanslı değil ama oldukça ekonomik..

Karadeniz gibi yokuşu dik yerlerde anı düşünce içinde olacağını sanmıyorum :)
  • neden? orada ki yokuşkarın inişi yokmu? ;)
  • clio III 1.2 hb lerde debriyaj kavrama nasıl acaba? sıkışık trafikte gaz vermeden adım adım ilerlemede sorun oluyor mu?
  • Ben bir sorun yaşamıyorum o konuda içiniz rahat olsun düşünüyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caancaan

Ben bir sorun yaşamıyorum o konuda içiniz rahat olsun düşünüyorsanız.

teşekkürler. ilk aracım olacak ve bazı araçlarda çok kolayken bazılarında çok zor oluyor o yüzden merak ettim.
  • Bende şu an 2004 clio hb 1.2 auth. var. Araç ilk aracım. Önceden ailemin, akrabalarımın ve üniversitede kiraladığımız araçları sürmüştüm. Bu araçların güçleri farklıydı ve aracımın hiçbirinden altta kalır yanı yok :)

Alır almaz gerekli tüm bakımlarını yaptırdım. Diğer araçlarda sadece filtreler ve yağ değişimi gibi bakımlar 550 tl civarıyken ben triger seti, bujiler,baskı balata, fren balataları, filtreler,yağ vs gibi bakımlarını; ekstra olarak sis farlarınıda taktırdım. Toplam ücret 600 civarıydı.

İstanbul-İzmir arasında 180 km hızı defalarca yaptım. Hafif rampa aşağı 190 civarınıda gördüm. Gitmez diye birşey yok bakarsan gidiyor... Ancak ara hızlanmaları tabi ki 1.6 ya da 2.0 motor tarzında olmuyor. Fakat devirli sürüldüğünde yarışlara falan katınılmayacaksa yeterli diye düşünüyorum.

Son olarak golflerde falan hızlı gittiğinizi hissetmiyorsunuz Clio ile saatte 60 km bile çok hızlı hissi yaşamanızı sağlıyor Fazla hızlı gitmeden bu hissi alacağınız kaç araba var ki :P

• clio 3 hb 1.2 authentique ve 1.2 extreme'nin farklarını bilen var mı acaba? arada neredeyse 2 bin tl ye yakın fiyat farkı var 2.elde ve buna değer mi?

not: sadece güvenlik ve ekonomiklik önemliyse sürücü için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

clio 3 hb 1.2 authentique ve 1.2 extreme'nin farklarını bilen var mı acaba? arada neredeyse 2 bin tl ye yakın fiyat farkı var 2.elde ve buna değer mi?

Donanım farkı var.

Aşağıdaki linkten " Versiyonları" seçip iki araç arasındaki donanım farklarını görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: qube26

quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

clio 3 hb 1.2 authentique ve 1.2 extreme'nin farklarını bilen var mı acaba? arada neredeyse 2 bin tl ye yakın fiyat farkı var 2.elde ve buna değer mi?

Donanım farkı var.

Aşağıdaki linkten " Versiyonları" seçip iki araç arasındaki donanım farklarını görebilirsiniz.

www.renault.com.tr
    Renault Türkiye | Binek ve Ticari Araçlar | Passion for life

teşekkürler, ben o sayfayı incelemiş ama bulamamıştım, meğer teknik özelliklerin olduğu yerde versiyonları seçmek lazımmış.

airbag sayısı belirtilmediğine göre sanırım sürücü ve yolcu var sadece.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.