Şimdi Ara

1.2 Doblo Konusunda Sorularım Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

1.3 neysede 1.2 nedir anlayamadim 1.3 zaten gitmiyor yolda en asa 1.9 6 ileri vites olcak hemen hemen ayni yakar

1.3 En azından turbo dizel. 1.2 Atmosferik benzinli. Kağnıdan farksız olur sanırım yüklüyken

Kullanmadan yorum yapmak da bize mahsus herhalde. Sanırımla felan olmuyor bu işler bilginiz yoksa kafa bulandırmasanız daha iyi olmaz mı?
  • İçinde 6 kişi olan 1.6 tdi octavia ile, 2 kişi olan 1.3 90'lık dobloyu kalkışta zorda olsa 2.vitesten sonra geçtim. Sonra hiç gelemedi

1.3 90lığı bile yürümüyorsa varsın 1.2 atmosferiği siz hesap edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

quote:

1.3 neysede 1.2 nedir anlayamadim 1.3 zaten gitmiyor yolda en asa 1.9 6 ileri vites olcak hemen hemen ayni yakar

1.3 En azından turbo dizel. 1.2 Atmosferik benzinli. Kağnıdan farksız olur sanırım yüklüyken

Kullanmadan yorum yapmak da bize mahsus herhalde. Sanırımla felan olmuyor bu işler bilginiz yoksa kafa bulandırmasanız daha iyi olmaz mı?

Ne oldu zorunamı gitti? Aracın teknik verileri belli. Ağırlığı belli, gücü belli. Arabadan az çok anlayan herkes o arabaya kağnı benzetmesini yapar zaten. 1.2 atmosferik Doblo Güldüm düşününce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

quote:

Ne oldu zorunamı gitti? Aracın teknik verileri belli. Ağırlığı belli, gücü belli. Arabadan az çok anlayan herkes o arabaya kağnı benzetmesini yapar zaten. 1.2 atmosferik Doblo Güldüm düşününce.

Zoruma giden bir şey yok kaldı ki araç ile alakam da yok. Teknik verileri boşver sen zira herkesin her maldan beklentisi farklıdır. Adamın kullanma amacını da bilmiyoruz sonuçta. Kusura bakma ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktır seninkisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Ruhsatta 55 yaziyor 2006 model daha sonra motor gucu artmis her multiljet motoru ayni degildir 1.3 linealarda 90 hp olanlari var ruhsatta boyle yazar

Ruhsatta yazan kW değeridir.
    http://www.convertunits.com/from/kW/to/hp

peki arkadaşımın ruhsatında 90 yazıyor ? o peki 120 hp mi multijet 1.3 hemde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Ruhsatta 55 yaziyor 2006 model daha sonra motor gucu artmis her multiljet motoru ayni degildir 1.3 linealarda 90 hp olanlari var ruhsatta boyle yazar

Ruhsatta yazan kW değeridir.
    http://www.convertunits.com/from/kW/to/hp

peki arkadaşımın ruhsatında 90 yazıyor ? o peki 120 hp mi multijet 1.3 hemde

Benim ruhsatımda boş bırakılmış motor gücü bölümü ama birim olarak kW gözüküyor sağ altta. Yazan memur yanlış yazmıştır çünkü yeni ruhsatlar kW diye biliyorum. Memur 90 beygiri 90 kW olarak yazmış olabilir. Çok takılmayın. Zaten doğru yazılmıyor ruhsata motor güçleri ruhsata pek.

• aynen olabilir baştan salma yazmaları
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.