1.2 milyon spli buildsiz statları henuz verilmemiş çin karakter için önerileriniz nedir? Sizce en güzel çin karakteri ve yapılandırması nedir?
Pacheaon Fire Force güzel bi yapılandırma sp ne de iyi gider
Daha once force yapılandırmasını hıc kullanmadım bana mı daha cok faydası olacak yoksa partydeki arkadaslaramı?
quote:
Orijinalden alıntı: PinusPinea
Daha once force yapılandırmasını hıc kullanmadım bana mı daha cok faydası olacak yoksa partydeki arkadaslaramı?
Sana olur bence . . Benim tercihim Nuker (Bow - Light - Cold) . . Eğer bu kadar SP kastığım bi Çinli çarım olsa bu buildi açardım Hem Str bi build açarsan 101+ Partyler de yer bulamazsın Nuker ' lerin bi nebzede olsa partye girebilme şansı olur . .
Light - Cold sword nuker
çok basit ne amaçla kullanacağın öenmli...iş sende bitiyor
Ben sizin tafsiyelerinizi göz önünde bulundurmak istiyorum :D Fikirlerinizi benden esirgemeyin lütfen..
onun yanına birazda cold koy sonra bide fire yap...bi tane silah al eline...ama en başta int mi str mi onu belirle ona göre build yap
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
tamam işte sen charı ne için kullanıcan ?
pvp yapmak için mi ?
unique kesmek için mi ?
benim önerim light 'tan yana..
onun yanına birazda cold koy sonra bide fire yap...bi tane silah al eline...ama en başta int mi str mi onu belirle ona göre build yap
saglam bir karakter olmasını ıstıyorum dengeli. Uniq de kessin azcık ucundan pvpde yapsın :D
Ayrıca str heuksal yapılandırmayıda merak etmıyor değilim? Tecrubesi olan arkadaslar rica etsem bizleri aydınlatırmı?
Başka tafsiyesi olan varmı gençler
Force-Fire-Heuksal Hem PvP Hem uniqie istiyosan tam sana göre zaten colddaki def acıgını hp nin fazlalığıyla kapatırsın öyle fazla bi sp de istemio Uniqdede işine yarar pvpdede zaten nova glavieler cok ucuz bide +5 fb set aldımmı kral :D
Bicheon-Fire-Light full str protector set
hem unique hem pvp diyorsan "fire -cold -pacheon garment set".
Canavar gibi karakter yapılandırması anlatacak yok mu? :D Ben anlatamıom da :D
quote:
Orijinalden alıntı: PinusPinea
Başka tafsiyesi olan varmı gençler
tavsiye demek istedin heralde. Bir nuker yapılandırması olabilir çok guzel unıqde keser pvpde yapar :)
hacı yavas yaparım dıyorsan bicheon-fire ve lighttan parry ratio ile kosmayı ac colddanda bladeri tamamlayacak defans skıllerını ac full str blader herşeye gider ama yavastır haberın olsun unıqe kesmen baya surer pvpde hayvansın kasılmada bıraz yavassın olay boyle
Arkadaşım Tavsiyem Ateş Buz Bow yap oyunu Hem Atesin el yakmayı Maxlarsın hemde Buzun Pwp de Ve KasıLmada Cok seri Cin glavie Bow kadar Seri degiL blade Canavar Kesımınde yavas ve Pwp de De Zor yatması ama Blade char kasımı cok zordur tavsıye etmem Bence Str yapacaksan Bow yap en iyisi Blade veya glavie 1 canavar kesene kadar bow 2 canavar kesebiliyor uzaktan vurdugu ıcın canavarın yanına gitmesine gerek yok Benim Tavsiyem Buz Ateş Bow yap ama ateşle buzun el yakmalarını ikisininde maxLa ve goreceksın ileride..! tSimdiden iyi oyunlaR..
Hocam sana en uygunu Bow-Light-Cold yukarıda aXi1o' un belirttigi gibi hem partylerde kolaylıkla yer bulursun demage nukerlerde oldukca iyi bence pişman olmassın
sen her ikisinide istiyorsan eğer sword-shield Nuk.. yap Light-Bitcheon-Cold.. zaten skill açığında yok +5 set bile çeksen kolay kolay yatmaz.. ßenim Fikrim Bu ama zevkler ve Renkler Tartışılamaz kesinlikle