1)Hardcore mode da pvp geldiğinde pvpde ölen karakterde silinecek mi?(Eğer böyle olursa Hc mode pvp biter diye düşünüyorum şahsi kanaatim.)
2)Hardcore mode un AH 'u softcoredan farklı mı?(mantığım öyle olması lazım diyor ama yinede sordum.)
3)Hardcore mode dada RMAH sistemi olacak mı?
Cevaplayan arkadaşlar emin olarak cevaplıyorum veya tahmini olarak söylüyorum diye belirtirlerse sevinirim.
Okuyan ve cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
1)Hiç zannetmiyorum öyle bişey olacağını ama bir bilgim yok açıkcası. 2)Evet 3)Hayır
quote:
Orijinalden alıntı: NER0
1)Hiç zannetmiyorum öyle bişey olacağını ama bir bilgim yok açıkcası. 2)Evet 3)Hayır
Hardcore mode da oynamayı düşünüyorum (oyunda bir amacın olması aldığım hazzı arttırıyor) ve bu cevaplar tam istediğim cevaplar.Umarım böyle olur.
oyunun official forumundada okuduklarıma hc mode rmah sistemi olmayacak ve hc mode ile sc mode ah sistemide birbirinden farklı biraz araştırma yapınca kendi 2 sorumun cevabına ulaştım ama ilk soru hala güncel ve bence önemli hardcore da pvp yaparken ölürsek karakter gidecek mi?eğer öyle olursa bu hardcore da pvpnin bitmesi anlamına gelir.ne düşünüyosunuz var mı bu konuda bilgisi veya fikri olan..
Ölemeyecek . En fazla seçenek koyarlar diye düşünüyorum ama bu tembellikle onuda koymazlar.
Özetle Ölmeyecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme