Şimdi Ara

1/2 ve 2/1 maçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurtaylan

berabere şuan :D tersini oynadım diye çook pişmanım

gelmedi zaten, moral bozmayalım en azından her hafta en az bir maç geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan68

NEW YORK - HOUSTON maçı gelir mi ki

beklemedeyiz, futbol bu her şey olabilir. ayrıca amerika ligi fantastik bir lig, her şeye müsait :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recobjk

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan68

NEW YORK - HOUSTON maçı gelir mi ki

beklemedeyiz, futbol bu her şey olabilir. ayrıca amerika ligi fantastik bir lig, her şeye müsait :)

Alıntıları Göster
    bu tutsunda 625 lira alalım değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Koaservat

bu tutsunda 625 lira alalım değil mi ?

Alıntıları Göster
    son maç da gelmedi ama sa?lyk olsun. ben kupona bir tane 1/1 ekledi?im için 45 lira alaca?ym ufak da olsa karym var. denemeye devam :)
  • quote:

son maç da gelmedi ama sa?lyk olsun. ben kupona bir tane 1/1 ekledi?im için 45 lira alaca?ym ufak da olsa karym var. denemeye devam :)

Alıntıları Göster
    söyleseydin bizde eklerdik :D
  • quote:

söyleseydin bizde eklerdik :D

Alıntıları Göster
    ne olur ne olmaz diye ekledim. sonuçta iddaa'nın en yüksek oranına oynuyoruz gelmeme ihtimali gelme ihtimalinden çok daha büyük. bu yüzden garantiye almak için gelmesi muhtemel bir maçı ekledim. bundan sonrakilere daha dikkatli oluruz :)
  • quote:

ne olur ne olmaz diye ekledim. sonuçta iddaa'nın en yüksek oranına oynuyoruz gelmeme ihtimali gelme ihtimalinden çok daha büyük. bu yüzden garantiye almak için gelmesi muhtemel bir maçı ekledim. bundan sonrakilere daha dikkatli oluruz :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni bültene göre 5 maç çıkardım ve ilk mesajı güncelledim. Takip edenler bilir, her hafta en az bir maç geliyor. Bu hafta 5 maçtan en az 2 maç bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recobjk -- 4 Temmuz 2013; 22:17:28 >
  • Verdiğin maçlara oynadım. Umarım tutar en az 2 tanesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu 5 maçı yazdım

Sonra sistem 2 yi seçip basabilir miyim ? en az 2 maç tutsa bile tutuyor demi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Şimdi bu 5 maçı yazdım

aynen o şekilde. ama benim tavsiyem kupona bir tane de gelmesi garanti olan 1/1 yazılması ve sistem 2 işaretlenmesi. o da 172 1/1 yazılabilir. sadece tavsiye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Şimdi bu 5 maçı yazdım

aynen o şekilde. ama benim tavsiyem kupona bir tane de gelmesi garanti olan 1/1 yazılması ve sistem 2 işaretlenmesi. o da 172 1/1 yazılabilir. sadece tavsiye.

Alıntıları Göster
    Kupona sistem 2-5 mi yazıyoruz
  • quote:

Kupona sistem 2-5 mi yazıyoruz

Alıntıları Göster
    hepsinin gelmesi düşük ihtimal, sadece sistem 2 işaretleyin yeter. ama dediğim gibi yanına bir tane de gelmesi yüksek ihtimal maç yazarsanız kuponun para kazandırma olasılığı artar.
  • quote:

hepsinin gelmesi düşük ihtimal, sadece sistem 2 işaretleyin yeter. ama dediğim gibi yanına bir tane de gelmesi yüksek ihtimal maç yazarsanız kuponun para kazandırma olasılığı artar.

6 mac yazdık ve sistem 2 işaretledik. İçlerinden 2 tane 1/2 2/1 geldi. 25x25 oran. ve bide 4.25 oran geldi. Sistem 2 işaretledik. bu 3ünden hangileri birbiryle çarpılır 25x25mı 25x4.25 mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: flug

quote:

6 mac yazdık ve sistem 2 işaretledik. İçlerinden 2 tane 1/2 2/1 geldi. 25x25 oran. ve bide 4.25 oran geldi. Sistem 2 işaretledik. bu 3ünden hangileri birbiryle çarpılır 25x25mı 25x4.25 mı

25x25+25x4.25+25x4.25 lira alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

Ha yani sistem 2 işaretlesek bile 3 mac gelse bile yine ekstra para alıyoruz. Ben tutan 3 macın içlerınden 2sının carpımını alıyoruz sanıyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ha yani sistem 2 işaretlesek bile 3 mac gelse bile yine ekstra para alıyoruz. Ben tutan 3 macın içlerınden 2sının carpımını alıyoruz sanıyordum

Alıntıları Göster
    tutan tüm maçların 2'li kombinasyonlarının toplamı kadar para alırsın

• quote:

tutan tüm maçların 2'li kombinasyonlarının toplamı kadar para alırsın
    ne kadar tutar peki
  • quote:

ne kadar tutar peki

Alıntıları Göster
    dalga geçiyor senle
  • quote:

Orijinalden alıntı: aneksi

dalga geçiyor senle

Benim için mi dedin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aneksi

dalga geçiyor senle

Benim için mi dedin ?

Alıntıları Göster
    ilk mesaj güncellendi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.