Şimdi Ara

1,2 Volta 4,0 Ghz Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Pentium G3258 işlemcide 1,2 Volta 4,0 Ghz versem ne olur

• KAROKEP K kullanıcısına yanıt
    takoz değilse olur
  • 1.2 4.2 kullanıyorum bu sıcaklarda 65 en fazla. orta karar bir soğutucuyla tabi.
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    coler master blizart t2 mini :D detaylı yazmaya uğraşamıcam ama kurtarır bence bakır kısımlı veya voltu 1.250 yapıp yine 4.2 yapabiliriz bence teşekkürr ederim
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Bu takoz olayı çok kötü yaaaaaaaa.Karpuz gibi iyi çıkarsa iyi kötü çıkarsa kötü ama karpuz 5 TL bu 200 TL :D
  • o soğutucu varsa daha üste çıkabilirsin. ben normalde 4.4 kullanıyordum ama bu sıcaklarda fazla ısıınıyor o yüzden 4.2ye düşürdüm. msi afterburner gibi oyun için sıcaklık görebileceğin bir programla test et. oyunda 70i görmeyecek şekilde yükseltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 2 Ağustos 2015; 15:54:38 >
  • KAROKEP K kullanıcısına yanıt
    Bu karpuz takoz ilişkisi tahminen şu yüzden olsa gerek işlemci alip overclock yapan kisim %10 sanirim o yüzden overclock olan işlemcileri ayirt edip çikarmiyorlar tahmini konusuyorum eğer her işlemci alan overclock edicem die alsa işlemci satan firmalarda daha iyi overclock olan işlemci üretebilir die zannediyorum okadar zor olmasa gerek talep istek olayi yane.overclock yaptiginizda işlemciye sadece işlemci degil diğer bileşenlerinde kaliteli olmasi gerekiyor olmazsa olmuyor bu yüzden standart genel işlemciler.Bu arada X kodlu işlemciler diğer işlemcilere göre daha iyi overclock oluyor bilginize.Ne kadar para okadar ekmek yani

Fazla zorlamadan stabil ve sağlam bir tavsiye verebilir misin bnm için aşırı güçlü olmasına gerek yok GTX750Ti çift fanlı ekran kartı ile gta5i açsın yeter
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Overclock için çıkarmasalar çarpan kilidini açmazlar veya 20. yıla özel pentium çıkarıp i5le yarıştırmazlar tabi overclockla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAROKEP -- 2 Ağustos 2015; 22:45:49 >
  • 1.280 voltla 4.4 ghz stabil kullanıyordum ama şuan soğutucu yetersiz kalıyor. bu mevsimde 1.2 4.2 iyidir.
    COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI stoklarda kalmamış onun yerine

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-cnps7000c-alcu-7751156754939940am2-islemci-sogutucu.html

bunu kullansam nasıl
  • soğutuclar hakkında çok tecrübem yok ama almışken en az 3 borulu olanlara bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 5 Ağustos 2015; 1:16:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.