Şimdi Ara

1.3 motor üstelig lpg kasayı kaldırmaz mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara istanbul yolunda cok ciddi rampalar vardir :)
    siz otoban oldugu icin farketmiyorsunuzdur muhtemelen ,
    ozellikle tunel oncesi tirmanis , ve boluyu gectikten sonra kurtaran tirmanislari saglam uzun rampalardir...
    hatta otobanin bolu-ankara arasinin biraz acele yapildigi , normal yoldan pek farki olmadiginu dusunurum.o arada pek viyaduk yoktur , egim artmasin diye viyaduk atilmasi gereken yerler direk serilip gecilmis gibime geliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: hilmi9

2006 model 1.3 accent admire sahibiyim.Dayanılmaz benzin fiyatları sebebiyel yakın zamanda sıralı sistem lpg (atiker) taktırdım.Benzinle Lpg arasında hiç fark hissetmedim. Arabamın memnun olmadığım 2 noktası var. Birincisi frenleri, ikincisi çekişi. Düz yolda çok rahat 180-190 görüyorum ki bu hızlara çok nadir çıkarım, fakat çekiş problemini şöyle özetleyebilirim; otobanda 120-130 km süratle giderken düz yolda şehirler arası otobüsleri geçebiliyorsunuz ama az ilerideki rampada o geçtiğiniz otobüsler sizi sıkıştırmaya başlıyorlar. Ankara-İstanbul yolunda çok ciddi rampalar olmamasına rağmen 140 ile girdiğim rampadan 90 la çıktığımı bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 25 Kasım 2009; 12:06:25 >

• çok bir şey olmaz.yeni sıralı lpg ler eskisi gibi değil arabanın çekişine bir şey yapmaz ben 1.2 arabada lpg gördüm kendi çapında gayette iyiydi kafana takma...
    lpg brc olmazsa olmaz en iyisi o çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi9

2006 model 1.3 accent admire sahibiyim.Dayanılmaz benzin fiyatları sebebiyel yakın zamanda sıralı sistem lpg (atiker) taktırdım.Benzinle Lpg arasında hiç fark hissetmedim. Arabamın memnun olmadığım 2 noktası var. Birincisi frenleri, ikincisi çekişi. Düz yolda çok rahat 180-190 görüyorum ki bu hızlara çok nadir çıkarım, fakat çekiş problemini şöyle özetleyebilirim; otobanda 120-130 km süratle giderken düz yolda şehirler arası otobüsleri geçebiliyorsunuz ama az ilerideki rampada o geçtiğiniz otobüsler sizi sıkıştırmaya başlıyorlar. Ankara-İstanbul yolunda çok ciddi rampalar olmamasına rağmen 140 ile girdiğim rampadan 90 la çıktığımı bilirim.

Ankara-İstanbul yolunda uzun ve aracı yoran rampalar mevcut. Ben de şirkket aracı olarak aldığımız 1.3 Hyundai Accent ile aynı yolu yaptım fakat rampada vites düşürüp biraz daha devirli girerseniz viraja girdiğiniz hız ile çıkmanız mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: punkypunisher

çok bir şey olmaz.yeni sıralı lpg ler eskisi gibi değil arabanın çekişine bir şey yapmaz ben 1.2 arabada lpg gördüm kendi çapında gayette iyiydi kafana takma...
    lpg brc olmazsa olmaz en iyisi o çünkü...

Accent lere tartarininin iyi gittiğini duymuştum. enim arabadaki tartarini çok güzel.

1.3 arabada 5. viteste rampayı görünce araba zorlanıyor. 4 e çekecen devam vitesle de oynamaya gerek yok. Zaten gaza basacaksan yakıta acımayacaksın o da 4. viteste olur. 4. vitestede 160 kadar çıkıyor araba.
  • palavra hepsi. köpek gibi bir motor var. yakıtı da çok azdır. lpg taktırmana bile gerek yok. imkanın olursa bul biryerden dene. oldukça yeterli bir performansı var.
  • bütçem 12- gerek yok galiba bakalım deneyip göreceğiz13 bin arası daha fazla çıkamıyorum onun için 1.3 accentte karar kıldım...yukarıda arkadaşında dediği gibi aslında lpg taktırmaya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.