Şimdi Ara

1.300 e kadar önerileri bekliorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.300 e kadar oyunlarda performansı iyi olan,ileride hp dv6000 modelleri gibi sorun çıkarmicak bi laptop arıyorum şimdi den yardımlarınız için teşekkür ederim

• Electroworld ve Mediamarkt dışında, ilk aklıma gelen, Vatan'da Packard Bell var, T6600, 4 gb ddr2, ekran kartı 1gb gt240. Fiyat 1372.
    Bimeks'de aynı işlemci fekat 512 Mb ekran kartı ve 3gb ddr2 ramli Dell var, 1050 TL.
    Bir süredir bu kriterlere göre laptop bakan biri olarak derim ki bir süre daha bekleyin.
  • ACER AS5740G-CI3-330M
    http://www.teknolojialani.com/urun/acer-as5740g-notebook.aspx
    bu noteboogu al uzerindeki 5650 ekran kartıyla oynayamayacagın oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: leooel

ACER AS5740G-CI3-330M

Kesinlikle budur , daha da düşünmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: leooel

ACER AS5740G-CI3-330M

Kesinlikle budur , daha da düşünmeyin..

teşekkür ederim bu fiyata en iyi özellikleri olan notebook bu herhalde.
    peki multimode un dediği gibi beklemelimiyim 2 hafta sonra fiyatlarda felan değişme olurmu aynı
    fiyata daha iyi bir notebook alabileceksem 2-3 hafta bekleyebilirim.

• Aynı sitede i5 li modeli mevcut. Yakında 1500 lira gibi bir fiyatla stoklara girecek , onu bekleyebilirsin..
  • Arkadaşların önerdiği modele baktım da, bu fiyata bu özelliklere sahip bir başka laptop yok gerçekten de (benim önerdiklerim yanından bile geçemez :)
    Neden bu kadar ucuz diye dusundum hatta :), ekran kartı 4650 ya da gt240 kadar iyi degil ama sonuçta yine 1gb.
    Çok iyi görünüyor.
    Hizlipc diye bir sitede 10 lira daha ucuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bilgisayarla ilgili birkaç detay daha yazmakta fayda var; core2-i işlemciler 2010 yılında çıktı ama T serisinden çok da iyi değiller:
    i3'ler T6600 ayarında, i5 T7000-8000; i7 de t9000 serisine yakın.
    Yine de Asus'un bu modeli bu fiyata bulunabilecek en iyi laptop.
    (Yukarıda yazdığıma da bir düzeltme yapayım; 5650 ekran kartı 4650'den daha iyi.)
    İyi bir işlemci (T6600 ve üstü) + 4gb ddr3 ram + 1gb ekran kartı için 1350 TL. iyi fiyat.
    Yine de ben şahsen biraz daha sabredip, en azından 4 yıldıza terfi etmek :) icin fiyatların düşmesini bekleyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Arkadaşların önerdiği modele baktım da, bu fiyata bu özelliklere sahip bir başka laptop yok gerçekten de (benim önerdiklerim yanından bile geçemez :)
    Neden bu kadar ucuz diye dusundum hatta :), ekran kartı 4650 ya da gt240 kadar iyi degil ama sonuçta yine 1gb.
    Çok iyi görünüyor.

dalgamı geciyorsun 5650 4650 den minimum %20 daha fazla performans veriyor gt240 söylemiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Arkadaşların önerdiği modele baktım da, bu fiyata bu özelliklere sahip bir başka laptop yok gerçekten de (benim önerdiklerim yanından bile geçemez :)
    Çok iyi görünüyor.

dalgamı geciyorsun 5650 4650 den minimum %20 daha fazla performans veriyor gt240 söylemiyorum bile

+1
  • yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim sonunda bgn alabildim acer 5740 ın 5650 li olan modelini inş eski hp im gibi bi sorun çıkarmaz
    1.350 ye aldım bu arada
  • Hayırlı olsun , normal bir fiyat. İyi günlerde kullan...
  • JasonBurak’ın önerdiği i3+5650 acer5740 için her gün fiyat bakıyordum uzun süredir, hatta bekleyip uygun fiyata i5+4650 alma niyetindeyim.
    Ama Cuma gunu Bimeks’in kampanyasından hic aklımda olmayan bir konfigurasyon ve hic aklımda olmayan bir marka aldım.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/107236/casper-nirvana-cn-bmp7350b.aspx

Ekran kartı çok zayıf bir 512 mb, fakat fotograf duzeltme ve civ4 disinda cok birsey de yapmadigimdan param cebimde kalsin dedim. Ani bir karar verdim...
    940 TL (78*12 taksit.)
    P7350 islemci, 4gb ddr3 ram.

Allah utandırmasın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.