Şimdi Ara

1.4 HDMI to DVI(24+1) kablo yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitorum asus 3D vg236h ve çıkışları DVI ve HDMI. HDMI çıkışı sanırım 1.4 destekli değil ve sadece 3D yi Dual link DVI-D(24+1) bağlantısı ile desteklemekte. Laptopumda ise gt425m ekran kartı var ve çıkışları vga ve HDMI(1.4 destekli). Aparatlarla veya HDMI to DVI kablolar ile bağlantıda bir türlü 3D görüntü elde edemedim. Monitor 120 hz çıkmıyo bi türlü. 2 haftadır kablo almakla aramakla uğraşıyorum. 1.4 HDMI to DVI kablo gibi bişede bulamadım. Daha doğrusu kabloların üzerinde 1.4 , 1.3c gibi ibareler bulunmuyor. Valla uyuyamıyorum. Acaba 3D görüntü elde edebilmek için nasıl bi kablo almam lazım yada nereden bulabilirm. Yardımlarınzı bekliorum çok teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: image_

Monitorum asus 3D vg236h ve çıkışları DVI ve HDMI. HDMI çıkışı sanırım 1.4 destekli değil ve sadece 3D yi Dual link DVI-D(24+1) bağlantısı ile desteklemekte. Laptopumda ise gt425m ekran kartı var ve çıkışları vga ve HDMI(1.4 destekli). Aparatlarla veya HDMI to DVI kablolar ile bağlantıda bir türlü 3D görüntü elde edemedim. Monitor 120 hz çıkmıyo bi türlü. 2 haftadır kablo almakla aramakla uğraşıyorum. 1.4 HDMI to DVI kablo gibi bişede bulamadım. Daha doğrusu kabloların üzerinde 1.4 , 1.3c gibi ibareler bulunmuyor. Valla uyuyamıyorum. Acaba 3D görüntü elde edebilmek için nasıl bi kablo almam lazım yada nereden bulabilirm. Yardımlarınzı bekliorum çok teşekkürler şimdiden.

AYnı bela benim başımda da var dostum :( eğer bulursan haber ver lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraydan -- 14 Ağustos 2011; 0:40:38 >

• valla aklına gelebilecek tüm kombinasyonları deniyorum. En son iki çare kaldı bakalım onlarda olmassa eğer kasa alacas artıq. DVI çıkışlı ^^
  • Hocam selamlar.
    bendede MSI 780DXR laptop var 3d monıtor le deıl Apple 30" cınema edıtıon la aynı sorunu yasadım bı turlu dual lınk veremedıgım ıcın 1280 nın ustune cıkamadım cozunurlukte.
    http://www.alibaba.com/product-gs/497702484/dual_link_DVI_to_HDMI_cable.html

bu kablo cok sukur cozdu ısımı bıraz yuzu astarından pahalıya gelıo getırmek ama sonuc ortada.
    Umarım herkesın ısını gorur ıhtıyacı olan.
    Kolay gelsın..
  • Arkadaşlar ayrı başlık açmayayım dedim:

HDMİ-DVI-I arasında bağlantı kuracağım..

Her ikisine uygun kablo ve de adaptörler olacak elimde..

Hangisini tavsiye edersiniz? Yani:

Monitör HDMI-Kasa çevirici ile DVI-I

veya

Monitör DVI-D-Kasa DVI-I (çevirici ile)

Hangi baglantı daha iyi olur?

HDMI kablo kullanırsam ses de iletilirmi çevirici olsa dahi?

Tşkler..
  • Tecrübesi olan yok mu arkadaşlar??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.