Şimdi Ara

1.4 tsi 160 hp scirocco önerirmisiniz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
80.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanmadım ama manyak bir araba. geçenlerde dikiz aynasından gördüm. bu ne diye merak ettim. yavaşladım geçsin diye. beyaz bir scirocco. dehşet bişey ...
    tek kusuru adı, hadi kültürlü adama söylediniz markasını tamam. ya bunu köydeki akrabaya, koyun aldığımız çobana nasıl anlatacaz? abe markası modeli ne bunun derlerse? en iyisi sorana ''modeli VW Rocco abi''demek. ''ne roccosu sici yazıyo başında ama'' derse tamam. tam cem yılmaza malzeme çıkar valla. yine de olsun da ne derlerse desinler, olan güle güle kullansın. sahipleri baya bi espiri konusu olacağa benziyor T.C. sınırlarında hayırlısı.

• http://www.luxauto.lu/marques-VW-Scirocco.html

valla 60000 ytl mi orda bilemem ama burada fiyatlar boyle...
  • su siralar bu arabayi almak mumkun degil.
    VW bayileri satmak istemiyor gibi davraniyor.
    siparis vereyim gelsin ; beklerim desek de "3 ay" gibi uzun sureclerden bahsediyorlar.
    ilginc degil mi ?
    sozde kriz var...
  • genelde satıcılar alıcılara soğuk davranıyorlar. bir çeşit pazarlama taktiği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manisa_tr

genelde satıcılar alıcılara soğuk davranıyorlar. bir çeşit pazarlama taktiği.

anlıyorum ama sakız almıyoruz ki burada. ciddi ciddi 60000 TL tutarında bir arac.
    biraz musteri kıymeti gormek istiyor insan.
    arac bulunmamasi ayri birsey, siparis ile getirmeye yanasmamalari ise bambaska birsey.
    bu kadar zenginlerse satmasinlar...
  • şuan bu fiyata alınabilecek en iyi araba, hazır ötv de düştü kaçırmayın. ÖTV düşüşünden önce ocak 2009 başları gibi golf 6 dsg 122hp siyah rcd 510 teypli sipariş verdim. 51.000tl civarıydı kapora verdim. 1 hafta sonra 52 sonra 53,54 ve ocak ayı sonunda 55500tl oldu golf. o sırada sciroccolarda 1.99 euro kampanyası vardı golfe 55 verene kadar 57.000tl verdim 1.4 tsı 160hp sportline siyah scirocco aldım. hiç pişman değilim. golf siparişi verdiğimde 3 günde bir showrooma gidiyordum golfun bana güzel gelen taraflarını yakalamak istiyordum. golfun iç mekanı çok güzel ön tarafı fena değil, arkası touregten alıntı yantarafları polo ve golf 5 in aynısı. içime golf sinmedi. audi a3 baktım 2004 yılında çıkan bir araba kasa ön arka makyaj yemiş ama eski bi araba, ha yenisinin çıkması 2010-11 gibi a3 üde eledim., insignia demişlerdi bazı arkadaşlar. ona baktım baba olunca zaten binecez bu arabalara biz daha genciz dedim. vw tiguan dış hatları hoşuma gitti 60.000 civarıydı ötv den önce, içi aynı golf plus bide jeep aldın mı en iyisini alacan ufağını değil mantığı ile scirocco da karara kıldım. ama zamanlamam yanlışmış 1 ay sonra ötv indi 49.000tl ye kadar fiyat indi. 7000-8000tl zaarar ettim ama muhteşem bir araç almışım hiç pişman değilim. almayı düşünen arkadaşlar sakın kaçırmayın. bagajı geniş, 1.88 boyundayım ve arka koltukta çok rahat oturabiliyorum. araba yağ gibi akıyor hele bide motor sesi insanları deli ediyor. bi bakan dönüp birdaha bakıyor. içi eos a benziyor içi eski golfü andırıyor diyorlar ama içine oturunca kullanınca , son gaz da içine bakamıyorsun bile. direksiyonunun tutuşunu kavramasını golf 6 ya değişmem. bende içini ilk etapta zayıf bulmuştum yeni modele yakıştıramamıştım ama şuan çok iyi bir iş yaptığımı biliyorum. haziran 15 ten sonra bu araba 58000tl den aşağı bulamazsınız şuan ucuz ken kaçırmayın. sportline plus almadım jantları hoşuma gitmemişti.

• saticilar acaip. hicbir vw bayisi test araci saglayamadi. 60000TL'lik arac alacagim, adamlar isi ciddiye almiyor.
    bunlara guvenip de nasil siparis verecegiz ?

siparisle scirocco alan arkadas varsa bi zahmet kac ayda geldigini yazabilir mi ?

bir de bu aracta dokunmatik ekranlı ve GPS'li radyo secenegi var mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

saticilar acaip. hicbir vw bayisi test araci saglayamadi. 60000TL'lik arac alacagim, adamlar isi ciddiye almiyor.
    bunlara guvenip de nasil siparis verecegiz ?

siparisle scirocco alan arkadas varsa bi zahmet kac ayda geldigini yazabilir mi ?

bir de bu aracta dokunmatik ekranlı ve GPS'li radyo secenegi var mi ?

Hocam almak nasip olmadı ama benim bildiğim 3 ayda geliyor siparişli araçlar.. Araçta dokunmatik ekranlı iki model var. Biri GPS'li ki ülkemize gelmiyor bildiğim kadarıyla diğeri de Golf 6'larda kullanılan RCD 510 modeli..

Eğer sipariş vereceksen ben biraz bekle derim çünkü 2010 model araçlarda direksiyon ve klima kumandaları değişmiş olacak..Bi de alırken şartların müsait olursa paraya kıyıp jant boyutunu büyütmelisin bence..

• 2010 model ekim ayından önce gelmeyecek ....
  • bana bir bayii,haziran sonu temmuz başında siyah 160 hp dsg 2010 bir scirocco gelecek ama indirime girmeyecek demişti ama hangisiydi hatırlamıyorum.Sırayla aramak lazım bayileri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Johnessen

bana bir bayii,haziran sonu temmuz başında siyah 160 hp dsg 2010 bir scirocco gelecek ama indirime girmeyecek demişti ama hangisiydi hatırlamıyorum.Sırayla aramak lazım bayileri.

Yeni model ithal otomobiller o seneye ait 30 Ağustos tarihinden önce yurda sokulamaz veya satışı yapılamaz çünkü ithalat belgesi çıkarılamaz. Bu nedenle araçlar önce ekim ortasında yapılan autoshow fuarında görücüye çıkarılır, Kasım sonu gibi bayiilerde yerini alır.

Doğuş Otomotivin bize layık gördüğü şekilde hersene öncelikle en düşük donanıma sahip araçlar getirilir (Örnek: Litvanya 'ya ait olan ilk parti GOLF VI 2009 araçlar, bunlarda arka cam bile elektirikli değildi fakat Türkiye 'de çatır çatır satıldı). Sonraki 3 aylık dönemde yani Mart başında donanımlı araçlar getirilmeye başlanır. (Autoshow 'da müşteriyi ve otomobil dergilerini cezbetmeye yönelik 2-3 araç hariç, o araçlarda podyuma girdiğinde satılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 31 Mayıs 2009; 13:59:19 >

• scirocconun tasarımı golfte olsaydı bence bence yok satardı golf
    scirocco 4 kapı olaydı ki kapış kapış giderdi.
  • Bilmiyorum hiç VW bayisine uğradınızmı? Golf ve Scirocco kapış kapış gidiyor...

quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

scirocconun tasarımı golfte olsaydı bence bence yok satardı golf
    scirocco 4 kapı olaydı ki kapış kapış giderdi.
  • Bu arada alt yazı geçeyim.İstanbulda oturanlar Golf yada Scirocco'yu incelemek için Kasımpaşa'daki Uzay bayisine gitmesinler.Çünkü 15 haziran'dan sonra gelecekmiş.
  • yani sonuc olarak ne diyorsunuz ?
    2010 modeli beklemeli miyim yoksa beklememeli miyim ?

2010 modelde kumada degisiklikleri ne demek ?
  • Dün Acarlar VW' deydim Scirocco' ya binip incelemek ve bilgi almak için. Showroom' da ve dışarda Scirroco yoktu. Golf 6 ta yoktu. Satış yetkilisinden aldığım bilgiye göre, ellerinde ki Sciroccolar tamamen tükenmiş. Bu gün vereceğiniz her türlü motor ve donanımlı Scirocco' lar Ağustosta 2010 model olarak teslim ediliyor. Tabiki bu durumda sabit kur olayı bitiyor. ÖTV konusunda herkes beklemede. Muhtemel uzamayacak. Doğal olarak 2010 model farkı da eklenecek. Buna göre herkesin kafasında tahmini bir fiyat oluşabilir. Aynı durum Golf 6 Highline içinde geçerli. Ellerinde kalmamış hiç. Tabi bu Acarlar için geçerli, diğer bayileri bilemiyorum.
    Not: Arabada kesinlikle bir değişlik (iç makyaj) yok dedi yetkili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manisa_tr

genelde satıcılar alıcılara soğuk davranıyorlar. bir çeşit pazarlama taktiği.

Yok hocam taktik değil. O VW bayiilerinin genel öküzlüğü
  • Arkadaşlar 1.4 160 hp dsg scirocco'mu bugün teslim aldım.Arka balatalardan tahminen kötü koku geliyor.İlk önce otoparkta başka arabadan çıkıyor sandım fakat eve gelip durunca baktımk i benden geliyor.Normalmidir yeni araçta?Ben daha önce hatırlamıyorum böyle bir durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Johnessen

Arkadaşlar 1.4 160 hp dsg scirocco'mu bugün teslim aldım.Arka balatalardan tahminen kötü koku geliyor.İlk önce otoparkta başka arabadan çıkıyor sandım fakat eve gelip durunca baktımk i benden geliyor.Normalmidir yeni araçta?Ben daha önce hatırlamıyorum böyle bir durum.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Hocam koku derken yanık gibi ağır balata kokusuysa gelen normal değil. Hemen servise götürün. yok plastiksi yeni kokusuysa bu lastik kokusuda olabilir orasını bilemiycem. Ama anlattığınıza göre ağır bi koku. Servise götürmenizn mantıklı olacaktır. Tekrar hayırlı olsun

• Arabadan beklentin Hız ise kesinlikle alma,

Scirocco çok güzel bi araba ama o paraya o hız yetersiz gelebilir, 2004 Model 2. el Megane RS II lere bakmanı öneririm 2.0 LT 286 HP [37.500 TL] Bkz : sahibinden.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.