Şimdi Ara

1.400 tl bütçe Bilgisayar Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bu yaz kendime yeni bir pc veya laptop almaya karar verdim. Asus i3 işlemcili bir laptopmu alsam yoksa gaming pc'simi toplasam diye düşündüm taşındım ve pc toplamaya karar verdim.

Rica etsem bilgisayar donanımından anlayan bir arkadaşımız yardım edebilirmi ? ben fazla bilmiyorum çünkü.

Kendi başıma araştırdım ve böyle bir toplama yaptım,eski bilgisayarımdan dvd rom ve kasanın kendisi hala iş görüyor o yüzden bazı eksik parçaları eski bilgisayarımdan tamamladım. Sizce uyuşmamazlık sorunu olurmu ? Yada bilgisayar laptop vb parça öneriside yapabilirsiniz bütçemi aşmayacak şekilde.

• öncelikle 500gb HDD yi listeden çıkartın çünkü eski bilgisayarınızın HDD sini kullanabilirsiniz.

bence AMD a10 7890K sistem toplasanız daha ucuza aynı performası alan sistem yaparsınız.
  •  1.400 tl bütçe Bilgisayar Toplama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

hocam bide ekran karti yapistirirsaniz bu sistemi kurarim bende :D ama fiyat 1400 gecmese iyi olur yani 300 400luk bisey olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1our1o kullanıcısına yanıt
    ekran kartına gerek yok AMD a10 7890k ın içinde zaten ekrankartı mevcut APU sistemlerin zaten en büyük avantajı bu.
    bu sistemle gta 5 bile rahatlıkla oynanabiliyor. amd 7870k var o bundan az biraz daha ucuz ama onun soğutucusu kötüymüş çok ses çıkartıyor.a10 7890k ın ise soğutusucu bir harika soğutucu olayını çözmüşler.
  • ekran kartı işlemcinin içinde saklı adamlar kart parasına girmeden işlemciyle beraber koymuş ekran kartı çipini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ekran kartına gerek yok AMD a10 7890k ın içinde zaten ekrankartı mevcut APU sistemlerin zaten en büyük avantajı bu.
    bu sistemle gta 5 bile rahatlıkla oynanabiliyor. amd 7870k var o bundan az biraz daha ucuz ama onun soğutucusu kötüymüş çok ses çıkartıyor.a10 7890k ın ise soğutusucu bir harika soğutucu olayını çözmüşler.

yani hocam 1000-1400 luk bi sistem dizsen iyi olur benim icin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1our1o kullanıcısına yanıt
    tamam işte düzdük ya 1000tl tutuyor tamı tamına kasan ve hdd zaten var eksik olan bir şey yok. ha bilgisayarın daha akıcı hızlı işlem yapmasını istiyorsan bir de SDD alırsın olur biter
  • eski bilgisayarının güç kaynağın 350 watt ve fazla eski değilse onu bile bu sistemde kullababilirsin.
  • Hocam arkadaşın önerdiği APU sistem de güzel alternatif olarak şu sisteme de bakılabilir, elinizde harddisk olduğunu varsayıyorum.
  • Hocam siz anlarsınız kaç walt gerekli power supply için bu sisteme göre ? vehttp://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-2400mhz-cl15-12v-single-ram.html#ozellikler bu ram daha ucuz fotoğrafdakinden sizce bunu tercih ediymmi uyuşma sorunu olurmu sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.