Şimdi Ara

1.5 Dci Qashqai&Golf 7 Tdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracını seviyorsan rahatsan sorunu yoksa YAPMA. QQ yeni kasasını gördünmü bilmem her aracın yeni kasası daha güzel olacak diye bir kaide yok. Bence qq sonra golfe binmenin çok bir artısı olmaz, artılar eksiler dengeler. Ama aracın ekonomik güzel bir araç Yapma!
  • Qashqai'nin donanımlara bak bir de comfortline GOLF'e birinde park sensörü (+hız sabitleyici de yokmuş ) bile yok birinde geri görüş kamerasından, navigasyon, jant, cam tavan, hız sabitleyi vs... uzar gider bence highline paklar ancak sizi o araçtan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 14 Mayıs 2013; 10:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Custom Connect

Gayet mantikli bir takas olur donanim olarak belki kaybiniz olabilir ama ic hacim genislik yerden yukseklik gibi sartlariniz yoksa c segmentinin efendisi bir otomobile sahip olabilirsiniz

O ne öyle lord of the rings gibi c sınıfının efendisi valla aracnız güzel cam tavanın keyfi başka maceraya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kasa çıkacak zarar ederim diye sıfır aldığın arabayı satınca yine zarar edeceksin. üstelik crossoverdan golf'e geçince epey garip hissedersin.
  • 1.4 ACT'ye geçseniz anlarım, performans konusunda çağ atlamış olursunuz en azından.
    Ama dolu bir Qashqai DCI'dan Golf TDI'ya geçmek komik, bir de bağımsız süspansiyonu kaybedeceksiniz.

Golf hayranlığına evet, ama fetişizmine hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texaas16

Sevgili abilerim kardeslerim 2011 Mayis ayinda 61.000 tl ye 0 km aldigim Nissan Qashqai 1.5 Dci Tekna 17 jant Glassroof&Connect (cam tavan,Navigasyon, Geri vites kamerasi bluetooth usb ve telefon entegrasyonu) aracimi yeni kasasi cikacagi icin kafamda degistirme fikri olustu.Hazir Qashqai cilginligi devam ederken aracin yeni kasasi da cikmadan elimden cikarsam mi diyorum.Acaba yeni kasa ciktiginda deger kaybim cok olur mu aracin piyasasi bayagi hareketli suan 35 bin kmdeyim.Aracin ayni paket ve donanimlisinin 0 km fiyati 72 bin lira.Eger degistirirsem deger kaybetmeyecek parami koruyabilecegim c sinifi bir arac dusunuyorum Golf 7 comfortline tdi cok hosuma gidiyor cc opsiyonuyla birlikte guzel bir tercih olabilir mi sizler neler dusunuyorsunuz?Bu konu hakkinda fikirlerinize ihtiyacim var.Saygilar sevgiler..Serhat Oruç.

eğer bu konuyu laf olsun diye açtıysan nediyeceğimi bilemiyorum ama yok gerçek duygularım diyorsan

sen bu işi ticari amaçla yapmak istiyorsun aracının değer kaybetmemesi için ki bu konuda haklısın mantığın çok güzel golf 7 alırsan değer kaybetmeyen bir araca sahip olursun QQ yeni çıktığındada değer çok fazla kaybetmeden golf 7 yi satıp QQ alabilirsin ama takas etmez şuandaki aracını kullanmaya devam edersen her aracın yeni modeli çıktığı zaman bir önceki kasası değer kaybı yaşar hem sıfırda hem 2.el de bu böyledir şuvarki kimi marka az kaybettirir kimi marka çok mantığını dinle her lafa kulak verirsen hayatta hiçbir zaman bir adım öne ilerleyemezsin olduğun yerde kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

quote:

Orijinalden alıntı: texaas16

Sevgili abilerim kardeslerim 2011 Mayis ayinda 61.000 tl ye 0 km aldigim Nissan Qashqai 1.5 Dci Tekna 17 jant Glassroof&Connect (cam tavan,Navigasyon, Geri vites kamerasi bluetooth usb ve telefon entegrasyonu) aracimi yeni kasasi cikacagi icin kafamda degistirme fikri olustu.Hazir Qashqai cilginligi devam ederken aracin yeni kasasi da cikmadan elimden cikarsam mi diyorum.Acaba yeni kasa ciktiginda deger kaybim cok olur mu aracin piyasasi bayagi hareketli suan 35 bin kmdeyim.Aracin ayni paket ve donanimlisinin 0 km fiyati 72 bin lira.Eger degistirirsem deger kaybetmeyecek parami koruyabilecegim c sinifi bir arac dusunuyorum Golf 7 comfortline tdi cok hosuma gidiyor cc opsiyonuyla birlikte guzel bir tercih olabilir mi sizler neler dusunuyorsunuz?Bu konu hakkinda fikirlerinize ihtiyacim var.Saygilar sevgiler..Serhat Oruç.

eğer bu konuyu laf olsun diye açtıysan nediyeceğimi bilemiyorum ama yok gerçek duygularım diyorsan

sen bu işi ticari amaçla yapmak istiyorsun aracının değer kaybetmemesi için ki bu konuda haklısın mantığın çok güzel golf 7 alırsan değer kaybetmeyen bir araca sahip olursun QQ yeni çıktığındada değer çok fazla kaybetmeden golf 7 yi satıp QQ alabilirsin ama takas etmez şuandaki aracını kullanmaya devam edersen her aracın yeni modeli çıktığı zaman bir önceki kasası değer kaybı yaşar hem sıfırda hem 2.el de bu böyledir şuvarki kimi marka az kaybettirir kimi marka çok mantığını dinle her lafa kulak verirsen hayatta hiçbir zaman bir adım öne ilerleyemezsin olduğun yerde kalırsın

Kardesim oncelikle laf olsun diye konu acacak mesaj yazacak olsam 3 sene de 150 200 tane mesajim olmazdi emin ol.Ben gunumun her saatinde en ufak bir boslugum oldugunda severek zevk alarak forumu takip ediyorum laf olsun diye degil.Araba meselesine gelince dedigim gibi 2 yili askin suredir aracimi kullaniyorum suana kadar bir sikintisini gormedim yakitta mucizeler de yaratti actigim evvel ki konularda gorebilirsiniz.Hep vardir boyle bir algi arabayi alirsin yeni kasasi cikar icin bi buruklasir.simdi ben 61 bin liraya aldim bu araci suanda 58-60 bin lira arasi 2. El piyasasi var para kolay kazanilmiyor ticari yonden de elbette dusunecegim hosuma giden ic mekan son derece qashqaiden kaliteli bir dizel c sinifi son derece saglam 2.el golf 7. Sadece boyle bir fikir olustu dogru mu yanlis mi sizin fikirlerinizi aliyorum bu dogrultuda.Simdi belki alip 2 yil sonra da golfu satarim degerinde bu benim gorusum 10 yil ayni araca binecegiz diye bisey yok.Saygilar.Serhat Oruc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Qashqai ne yazık edersin. !!!
  • Tüketim ve performans konusunda birbirini ezeceğini düşünmüyorum iki arabanında. Golf'ü sizin QQ seviyesine getirebilmek Highline + birkaç opsiyona patlar o da 70.000 TL civarı yapıyor (manuel vites). 3-4 ay araç bekleme cabası.
    Bence hiç macera aramayın herkesin ortak görüşüne katılacağım, arabanız güzel keyfini çıkarın. Yeni kasa QQ'nun çıkmasına daha çok var gelince bakarsınız hoşunuza gitmezse Golf yine orada duracak o zaman alırsınız.
    Nissan'da Nissan sahiplerine ekstra %2 indirim olduğunu duydum o şekilde zarar edeceğinizi sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.