Şimdi Ara

1.5 Ecoboost Mondeo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mondeo 2015 ve üzeri kasası d sınıfının premiumlar dahil en iyi yalıtımına ve süspansiyon konforuna sahip araçlarından biridir. Arkadaşın hissettiği gayet normal.

Aracı golf dahi olsaydi benzer şeyleri hissedecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkörtılReyiz

Peki fiyatlar sizce düşer mi artar mı ortalık tamamen cümbüş, ihtiyacımız olduğu için bakıyorum neredeyse 1 buçuk senedir araç kullanmıyoruz sürekli kiralık vs .

İnsan hızlıca ulaşmak istiyor kafasına yatan araca, 1 Temmuz söylentilerine inanıp beklemek mi yoksa direk sonuca ulaşmak mı mantıklı bilemiyorum .

Alıntıları Göster
    Fiyatlar düşmez ki zaten ÖTV indirimi gelebilmesi için pazarın durgunlaşması lazım.Bayiler yok satıyor.Geçen her gün fiyatlar artacaktır.Onun haricinde de Mondeo nun fiyatı da artar fakat tutulan rakiplerine kıyasla çok daha az artar.Bence düşünceniz ve imkanınız varsa parayı mala yatırmak en mantıklısı

• crssover C kullanıcısına yanıt
    benim mondeoya lafım yok karşılaştırdığı araba yanlış.

• 2018 de 0 almistim guzel arabadir ses sistemi konusunda bir takintim yada istegim olmadigi icin hic bakmadim arastirmadim ama guzel ses veriyor. Yol ve motor sesi almiyor rahat araba tavsiye ederim.
  • SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt
    Beyaz renklinin 30 bin TL civarı opsiyonu var. Bayağı avantajlı.

Hatchback Mondeo çok daha kullanışlı ve km si oldukça düşük. Sedanın bagaj ağzı inanılmaz dar. Koca bagaja 2 lastiği üst üste koyamazsınız, hayret edersiniz.

Bilginiz olsun; 2016 nin 2. yarısı ve sonrasında üretilen Mondeolar Sync3 ekran ile gelir. Bu ilanlardaki araçların hepsinin ekranı Sync2. Dokunmatik kalitesi olarak arasında dağlar kadar fark var. (Birisi basmatik, birisi dokunmatik gibi düşünün). Ayrıca Sync3 te Apple car play ve Android Auto da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crssover

Beyaz renklinin 30 bin TL civarı opsiyonu var. Bayağı avantajlı.

Hatchback Mondeo çok daha kullanışlı ve km si oldukça düşük. Sedanın bagaj ağzı inanılmaz dar. Koca bagaja 2 lastiği üst üste koyamazsınız, hayret edersiniz.

Bilginiz olsun; 2016 nin 2. yarısı ve sonrasında üretilen Mondeolar Sync3 ekran ile gelir. Bu ilanlardaki araçların hepsinin ekranı Sync2. Dokunmatik kalitesi olarak arasında dağlar kadar fark var. (Birisi basmatik, birisi dokunmatik gibi düşünün). Ayrıca Sync3 te Apple car play ve Android Auto da var.
    Bu Liftback denen kasa sanırım değil mi ? Benimde gönlümden o geçiyor , ayrıca fümenin arkasında ki difüzörlü tampon altı bayağı agresif ve hoş duruyor . Fabrika çıkışı opsiyon mudur o?
  • SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt
    Aynen liftback tasarım. Bagaj kapagi camla birlikte açılır. Superb gibi.

Orijinal değil. Plastik, inanılmaz kalitesiz 100-200 TL lik universal bir tampon eki. Egzoz çıkışı görünümleri bile yamuk yumuk duruyor. Muhtemelen canlı görünce iyice sırıtacak.

Gerçek egzoz çıkışı icin 2.0 tdci mondeolara bakın. Onlarda efsane durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 16 Haziran 2020; 1:39:31 >
  • Bir kez 1.5ecoboost Mondeo kullandım ama çok detaylı test etme şansım olmadı.

Şanzımandan yana bir olumsuzluk hissetmedim, bildiğimiz tork konvertörlü otomatik şanzıman. Vites geçişleri falan çok pürüzsüz ve konforluydu.

Yalnız arabada inanılmaz bir süspansiyon konforu var. Hem darbeleri çok iyi emiyor, hem de çok sessiz çalışıyor. Ses yalıtımı da çok iyi. D-segment'te konforda bu Mondeo ile kıyaslanabilecek bir araba yok.
  • Sıfırı ile ilgili BAYİDEN fiyat alan olduysa paylaşabilir mi?
  • Beni etiketlemeniz lazımdı

Bu konuya takık birisiyim ve sırf bunun için bir kaç Mondeo bulup bindim. Tam olarak kaç tane hoparlör var saymadım ancak Ford'un dokümanına göre 12 adet hoparlör bulunmakta. Baktığım Titanium Mondeo'ların hiç birisinin bagajında subwoofer görmedim tabii görmedim derken sağ taraftaki çıkıntıya baktım sadece yoksa başka bir yerde varsa bilemem. Ancak Titanium ile Vignale arasında konfigürasyon farkı bulunuyor olabilir. Tabii tüm bu konuları neden araştırıyoruz zevkle müzik dinleyebilmek için haliyle nicelikten ziyade önemli olan nasıl ses verdiği.

Halihazırda aracımda Harman Kardon var. Modeno'daki Sony'de Harman'a oldukça yakın bir deneyim sunuyor ancak Harman seviyesinde olduğunu söylemek de adam kayırmak olur Focus mk4'lerdeki Bang&Olufsen'den belirgin şekilde daha iyi, Passat Highline'daki ses sisteminden açık ara çok daha iyi tabii burada bir noktayı not düşmek lazım Passat'ın ses sistemi eğer müzik anlayışınız bamgüm, dıptıs olarak Sony'den daha iyi yani işin doğrusu basit ve "abiii basa bak, zangır zungur kapı titriyor, caddede camlar açk bir patinaj çekeyim de kızlar hasta olsun" seviyesinde ise elbette Passat'ın sistemi sizi daha fazla memnun edecektir Ancak konuya HIFI gözüyle bakarsanız kesinlikle üstün bir ses sistemi ama mükemmel de değil. Mesela Mk3 Mondeo'daki Sony, gerek otomobil sistemleri olsun, gerek stereo sistemler olsun gerekse de HIFI kulaklıklar olsun bugüne dek dinlediğim en büyüleyici sese sahip ses sistemi idi. Bu Mk5'deki Sony'de bu tadı alamadım maalesef ama bu söylediklerim sizi düş kırıklığına da sevketmesin, ses sistemi oldukça güzel.

Yine dikkat etmenizi tavsiye edeceğim bir husus var ses sistemi konusunda, benim bindiğim Mondeo'lar Snyc 2'ye sahiptiler ve flac çalamıyorlardı, wav ve lossless WMA denemedim. Ancak Sync 3'lü Focus 4 flac çalabiliyordu. Haliyle mümkün mertebe Sync 3'lü bir Mondeo bakın derim hem flac çalabilirsiniz hem de daha iyi kullanım deneyimi sunan bir arayüzü kullanırsnız.

Son olarak buradan Titanium donanımda bile led farları opsiyonel olarak sunup, belki de şuan cebimde bir Mondeo anahtarı olmasına mani olmuş Ford'a tüm sövgülerimi şiddetle iletirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 18 Haziran 2020; 3:36:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.