aykadaslar hey türlü seyi kesebiyom troll bile ama o tek dokunuyo geberiyom ya bende kacıyom hem vurup hem kacınca o vuramıyor öldürüyom en büyük trolu kesiyom ben
bugün başlasan yarın kesermisin trolu
quote:
Orjinalden alıntı: xxBAYTARxx
o lvl la savaşa gidersen dua et ayağından donunu almamışlar
koptum valla
Be kardeşim o levelde o parayla ne işin var savaşta.
Uleyn size ne adamın keyfinin kahyasımısınız. Level 30 ile 59 arasındaki herkes gidebilir oraya alla alla ya ortalık deliden geçilmiyoo size ne level kasmasından belki np kasacak ????
np yi kim kasacak karşı ırk mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: mayfa
2 defa ölmedim 2 karuslu geldi aynı anda bi caktılar 500 k kaldı
2 karusLu :D one ya :S
kardes sana çok üzüldüm aynısını ben 4kere yaşadım gerçide
quote:
Orjinalden alıntı: He3NTaSyoN
quote:
2 defa ölmedim 2 karuslu geldi aynı anda bi caktılar 500 k kaldı
2 karusLu :D one ya :S
1karuslu +1karuslu=2 karuslu
kardeş geçmiş olsun bundan sora daha dikkatli oL..
Ayrıca dies de bnaa para veya kullanmadıgı ıtemlerı verebılecek yardım sever biri varsa msn yazıorum eklesin lütfen.
kardeş msn yazdın da akLıma geLdi bizim msn'Ler açıLmıyor hata veriyor sizde probLem yok mu ??
Hadi yaa demek ndan açılmıyor msn. ben de pc nin altını üstüne getirdim bi sorun war diye
........................................... diyorum sana çünkü çok salakça bi topic bizene kasbettiğin paradan 1.5 cok bi paraymıs gibi biz bi upgradede milyonlar harcıoz yaw ztn çok saçma bizenee
zuhaha test serverinde para bolluğundan sawaşlara 500m le gittiğimi hatırlıom
walla yazık olmus biz cz de partyle bi adam kestik kisi bası 9m geldi bi adamdan da 4m
quote:
ben o parayı zaten +7 chever kasap bıcagı almak icin biriktiyordum
Üzülme Be Kardeşim Ben Edana oynuorum ve bir keresinde 6m bide 2m düşmüştü bide sen bunu düşün
quote:
Orjinalden alıntı: xxBAYTARxx
quote:
aykadaslar hey türlü seyi kesebiyom troll bile ama o tek dokunuyo geberiyom ya bende kacıyom hem vurup hem kacınca o vuramıyor öldürüyom en büyük trolu kesiyom ben
bugün başlasan yarın kesermisin trolu
pes yani... ben 55 mageyle girmeye korkuyorum-anca buff çı arkadaşım girerse- :D adam 33 lvl :D
quote:
Orjinalden alıntı: hackercesur
Uleyn size ne adamın keyfinin kahyasımısınız. Level 30 ile 59 arasındaki herkes gidebilir oraya alla alla ya ortalık deliden geçilmiyoo size ne level kasmasından belki np kasacak ????
Sen adamın 33 lvlde 55+ adamların arasında NP kasabileceğine mi inanıyosun. Thrust bile açık deil.
33 lvl girmiş ya yuh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme