Şimdi Ara

1.5 TB Hdd almak istiyorum anakartım problem çıkartır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seagate 1.5 TB hdd almayı düşünüyorum bi kaç gün içerisinde Asus A8N5X anakartım var şuan üzerinde ide bağlı 40lık seagate ve ide bağlı 120lik seagate var 40lığın üzerinde windows kurulu ve dolayısı ile master.
    1-ben şimdi 1.5 tblık bu hddyi alsam sata olarak bağlasam 120likdeki ideyide çıkartıp onuda sata bağlasam.herhangi bir problem yaşarmıyım?
    2- anakartım bu kadar yüksek kapasiteli bir hddyi destekliyor mu?
    3-120lik ideyi sata yapsam performans artışı olur mu yada yapmasam bişey farkeder mi?
    4-1.5tblik satayı direk olarak bağlasam master slave ayarı falan yok sanırım herhalde bilgisayar direkt olarak görür? üzerinede windows kuracağım için ..

daha önce hiç bi donanımı bilgisayarımdan söküp çıkartmadım donanım konusunda çok cahilim sadece kasayı açarım süpürgeyle tozunu alırım kasa açmam bu kadar yani.

• Dostum rahatlıkla kullanabilirsin sorun olmaz...

İde sata arasında gözle görülür çok fark olmaz diğer bileşenlerine bağlı bu birazda, ama kasadaki kalın kablodan kurtulursun
  • Anakartın HDD'nin kapasitesiyle alakası yoktur.İsterse 1 PetaByte (1024 TeraByte) olsun yine de anakartın çalıştırır sorun etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 3 Mayıs 2009; 9:36:26 >
  • peki bu harddisk modeli için herhangi bir görüşünüz var mı duyduğunuz problem vs? kullanan var mı aranızda
  • ben seagate'in 1.5tb lığını kullanıyorum şu ana kadar bir sorun olmadı(firmware cc1h yada jj1h öle bişe :))
    işletim sistemini sataya kuracağınız için diğer diskleri satay dönüşterecem diye uğraşmanıza gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.