Şimdi Ara

1,5 Yıllık Değişimim(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle, 1.5 yılda neler oldu fotoğraflarla göstermeye çalışacam. Bana göre az geliştim birşeyleri eksik yaptım gibi geliyor ama neyi bilmiyorum açıkcası.Hala çok bilgisizim body konusunda.Sağolsun savaş cebeci bulk ve definasyon programlarıyla bugüne kadar geldim. ama hala yağ oranım yüksek şuan nasıl bir program yapmam gerek hiççççç fikrim yok öyle salak gibi kaldım düşünüyorum. Tavsiye eleştiri hertürlü şeye açığım. Lütfen ama işi bilen adam yazsın. Spor yapmamış, öyle boş muhabbet edecekler, Zarganalar :D (bende pek zargana dışı sayılmamda neyse) lütfen uzak durun.

• güzel değişim bu mu değişim diyen gerizekalılar olacaktır takma, kol omuz ve karın bölgesine biraz daha asılmalısın karın çalışmıyorsun sanırım, göğüs güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeIsraetel

güzel değişim bu mu değişim diyen gerizekalılar olacaktır takma, kol omuz ve karın bölgesine biraz daha asılmalısın karın çalışmıyorsun sanırım, göğüs güzel olmuş
    aslında karın da çalışıyorum hocam . üst baya gitti de alt gitmiyor . Teşekkür ederim yorumunuz için. Kolda güçsüzüm evet onun farkındayım. 12.5 kg Dumbbell Hammer Curl da bile çok kasıyor beni
  • 1.5 yıl için yetersiz bir gelişim olmuş. Öncelikle tabiki 1.5 yılda yaptığın program ve aldığın Suplementler önemli. Ben senin değişimine yakın gelişmeyi 2 ayda yaptım. Ama bu süreç çok çok zorlu geçti.

Ağır bir diyet. Ağır bir program.

Protein Glutamin BCAA ZMA Omega 3. Yani tuzlu bir iş.

Günde 150 grama kadar protein almaya çalışıyorum. Bunu yaparken ayrıca Yağ yakmaya ve Kalori açığı oluşturmaya.

Eğer imkan yok ise, hergün 500 gram tavuk yada et almaya, yada Suplementleri almaya, o zaman çok kötü gelişim değil.

Yalnız Sırt kesinlikle çok eksik kalmış. Sırt omuz kollar.

Benim tavsiyem yağ oranını düşürmek için daha çok kardiyo yapman. Bunun içinde Türkçede adı ne bilmiyorum ama resimdeki hareketi yapmanı tavsiye ederim. Hem sırt hem kolları çalıştırırken Kardiyo yapmış olursun.

Ben Savaş Cebecinin dediği şekilde yapıyorum programlarımı ve hareketleri ve şuan memnunum.

Üç günlük programım var.

Göğüs Sırt karın

Alt Bölge

Biceps Triceps Karin

Dinlenme.

Min 150 gram protein

Max 1500-1750 Kalori

Min 250-350 Cardio

Protein Tozu 2 Porsiyon

5 Gram Creatin

5 Gram Glutamin

5 Gram BCAA

100 Gram kafein Kahveden

3-4 litre su

Alkol yok

Sigara yok

Sadece zeytinyağı

Muz yulaf tüketimi

Omega 3 Hap yada Balık tüketimi

Ton balığı ve salata tüketimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahan da gelmiş 2 ayda aldım falan :))) cool story bro

kardeşim bence 1,5 sene için omuz ve kol hariç gayet iyi bi gelişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

1.5 yıl için yetersiz bir gelişim olmuş. Öncelikle tabiki 1.5 yılda yaptığın program ve aldığın Suplementler önemli. Ben senin değişimine yakın gelişmeyi 2 ayda yaptım. Ama bu süreç çok çok zorlu geçti.

Ağır bir diyet. Ağır bir program.

Protein Glutamin BCAA ZMA Omega 3. Yani tuzlu bir iş.

Günde 150 grama kadar protein almaya çalışıyorum. Bunu yaparken ayrıca Yağ yakmaya ve Kalori açığı oluşturmaya.

Eğer imkan yok ise, hergün 500 gram tavuk yada et almaya, yada Suplementleri almaya, o zaman çok kötü gelişim değil.

Yalnız Sırt kesinlikle çok eksik kalmış. Sırt omuz kollar.

Benim tavsiyem yağ oranını düşürmek için daha çok kardiyo yapman. Bunun içinde Türkçede adı ne bilmiyorum ama resimdeki hareketi yapmanı tavsiye ederim. Hem sırt hem kolları çalıştırırken Kardiyo yapmış olursun.

Ben Savaş Cebecinin dediği şekilde yapıyorum programlarımı ve hareketleri ve şuan memnunum.

Üç günlük programım var.

Göğüs Sırt karın

Alt Bölge

Biceps Triceps Karin

Dinlenme.

Min 150 gram protein

Max 1500-1750 Kalori

Min 250-350 Cardio

Protein Tozu 2 Porsiyon

5 Gram Creatin

5 Gram Glutamin

5 Gram BCAA

100 Gram kafein Kahveden

3-4 litre su

Alkol yok

Sigara yok

Sadece zeytinyağı

Muz yulaf tüketimi

Omega 3 Hap yada Balık tüketimi

Ton balığı ve salata tüketimi

1.5 sene boyunca sadece savaş cebecinin definasyon ve bulk programlarına beslenme programına harfiyen uyarak çalıştım başka bişey yapmadım hiç. sırtım eksik onu biliyorum çünkü çalışırken sırtta gram bişey hissetmiyorum nedense. valla bu iki resim arasındaki geçişi 2 ay da yaptıysanız helal olsun ben demekki baya mal mal zaman geçirmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeIsraetel

ahan da gelmiş 2 ayda aldım falan :))) cool story bro

kardeşim bence 1,5 sene için omuz ve kol hariç gayet iyi bi gelişim
    ister istemez moral bozuluyormuş valla 2 ay nere 1.5 sene nere :D hocam sence napayım ? zayıf bölgelere ağırlık vererek definasyon mu yapsam ne yapsam iyice afalladım. omuzun gelişmeme sebebini yazmayı unuttum başta. ilk başlarda ağır girdiğim için omuzda yırtılma olmuş korkuyorum basamıyorum ağrı var birazda artık onu da yutacam ağrıyı fln.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

ister istemez moral bozuluyormuş valla 2 ay nere 1.5 sene nere :D hocam sence napayım ? zayıf bölgelere ağırlık vererek definasyon mu yapsam ne yapsam iyice afalladım. omuzun gelişmeme sebebini yazmayı unuttum başta. ilk başlarda ağır girdiğim için omuzda yırtılma olmuş korkuyorum basamıyorum ağrı var birazda artık onu da yutacam ağrıyı fln.

Alıntıları Göster
    bulka gir ve kol ve omuzuna daha fazla odaklan göğüse nazaran göğüs çalışmasını kıs biraz omuza ver
  • Batuhanı ciddiye alma, gelişim guzel tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 6 Eylül 2018; 2:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Batuhanı ciddiye alma, gelişim guzel tebrikler.
    Teşekkür ederim , tavsiyeniz var ise dinlemek isterim. şuan bulking 2 ye devam ediyorum savaş hocanın bunu yarı da kesip , günde 1 bölge çalışıp omuz ve kola daha çok yüklenme düşüncesi oluştu yanlış mı yaparım ?
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Dostum bunun mallık yada başka şey ile alakası yok. Savaş Hoca yi devamlı izliyorsan sende biliyorsun. Bu iş genetik avantaj, bireysel çaba, ve malesef maddi imkana bakıyor. Tabiki Türkiyede insanların birbirine üslubu farklı. Ya dalga amaçlı yaklaşıyor yada bazıları gibi hakaret ederek kendi gelişimi yada fikrini doğru kabul etmek isteyenler.

Sonuçta Youtube da hem savaş Hoca yada diğer bilgili yapanların hem videolarına hem fotoğraflarına bakarsan sırtın iki foto arasında pek değişmediğini görürsün.

Bir insanın 3 ayda Hem genetik hemde maddi imkanlar ile başka birisine göre 1 yılda yaptığını yapması onu ne üstün nede akıllı yapıyor. Yada o gelişimi gösteremeyeni mal yapar.

Malesef bazı insanlar öyle. Ben sırt ve Karında özellikle çok iyi gelişim gösterdim. 1.5 yıldır ağırlık çalışan Rus arkadaş çok iyi göğüs yaptı ama karın kası şuan benden bile geride. Malesef o da Bizim bazı Türkler gibi olanı inkar ederek yaklaşıyor olaya.

İnsanlar bu işe sidik ayrıştırma amaçlı yaklaşıyor sanırım. Benim eskiden çok iyi karın ve omuz kaslarım vardı. Sonra aşırı kilo aldım. 75 den 88 e çıktım. 7 yıllık süreçte. Şimdi tekrar ağır bir diyet ve spor ile 76 ya düştüm. Bu süreçte mesela bende genetik avantaj olabilir Kilo verince Omuzdan çok kayıp yaşamadım.

Senin sırtta açık bir şekilde gelişim göremiyorum. Bu benim fikrim. Fotoğraflara bakipta 1.5yil için yeterli diyen varsa kendi ile kıyaslama yapıyordur yada takip ettiği Fitness yapanlar ile. Herkesin fikri kendine.

Benimde Türkiyedeki kardeşim Spora gidiyor ama ne protein tozu yada düzenli et alabiliyor, Glutamin, BCAA yada ZMA gibi şeylerden maddi imkanlar dolayısıyla mahrum kalıyor. Öyle olunca yaptığı spor ancak yetersiz protein nedeniyle ancak kilosunu korumaya ve fit hissetmesinden öteye gidemiyor. Keşke Türkiyedeki durumda uygun olsa bu sporu yapan herkes istediğini alabilse.

Ayrıca alsa bile Savaş Hocanın dediği gibi Her Suplement farklı Metabolizmaya aynı verimi sağlayacak anlamına gelmiyor. Yada her hareketin aynı etkiyi farklı kişilerde göstereceği.

Savaş Hocanın dediği gibi Bol Şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmos2999 -- 6 Eylül 2018; 4:42:38 >

• veni60 kullanıcısına yanıt
    benim nacizane fikrim bu spor çok abartılıyor. şu kadar beslenicen su kadar protein alıcan yok supplementsiz olmaz yok bu kadar maddiyat lazim. fasafiso. sadece tavuk pirinc yumurta yulaf birazda yeşillikle bile kapı gibi ve sağlıklı vucut yapılır. beslenme olarak kgx1.5 protein (bitkiseller dahil ) rahat rahat yetiyor. önemli olan kalori hesabı bu kişiden kişiye değişiyor kimisini 2000 kalori sabit kiloda tutuyor kimisini 3000 sabit tutuyor. bu rakamı bulmak önemli. bu rakama hacim döneminde +500 eklemek, yağ yakarken -500 hatta çok yağlanıldıysa 1000 e kadar yolu var açık vermek. antreman olarak ben hep haftada 3 gün çalıştım. benim gibi 3 gün çalışıyorsan tek bölge yada çift bölgeyi tavsiye etmem. fullbody yada upper lower split 3 gün için oldukça verimli. 5,6 gün çalışılıyorsa tek yada çift bölge splitleri daha verimli olabilir. mümkün olduğunca güç arttırmakta önemli. buda en çok fullbody tarzı çalışmada mümkün. splitler işe yaramaz demiyorum ama şunu açıkca söyleyebilirim ilk 2-3 sene kesinlikle fullbody yada upper lower tarzı çalışmak klasik splitlerden daha verimli. birkaç yılı devirince splitler daha verimli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 6 Eylül 2018; 14:33:7 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.