eyw bro çok içimi temizleten bi yorum yaptın şimdi ekran kartında kafamda 2 seçenek kaldı. ben nVdia istiydum, aMd dede bi kaç model vardı. aMd yi teke düşürdük galiba bu seçimide bütçem yapıcak http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX660DC2T2GD5/ aklımda bu var ama bütççem ve işlemcime göre seçim yapıcam
Bir şey değil kardeşim.. ama linkteki tercih yine yanlış olacaktır.. Ona 500 lira vereceğine, daha uygun fiyata biraz daha fazla performans sunan şu kartı tercih etmelisin:
kardeşim gönlümden geçen nVidia. ati çok istemiyorum ama amd işlemcinin yanında , hemde uygun fiyatı aMd ekran kartı olcak gb. hem r9 270x> 7870 den daha üst bi kart değil mi. Ben doğru biliyorum diyimi
quote:
Orijinalden alıntı: midnight737
kardeşim gönlümden geçen nVidia. ati çok istemiyorum ama amd işlemcinin yanında , hemde uygun fiyatı aMd ekran kartı olcak gb. hem r9 270x> 7870 den daha üst bi kart değil mi. Ben doğru biliyorum diyimi
Evet, R9 270X, HD 7870 den üst model bir kart kardeşim.. ancak en son verdiğin linkte ASUS GTX 660 O.C. kart görünüyor.. onun için söylemiştim ben.. :)
:) ya oda nVidia kalitesi beni büyülüyo. artık 2 arasında seçim yacam diyom r9 yada 660
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme