Değerli forumdonanım dostlarım yaklaşık 2 haftadır yoğun bir şekilde mesajları takip etmekteyim ve sayenizde lcd ve led tv den vazgeçtim zira sd yayınları için ülkemizde alınabilecek en iyi ev plazma'nın olacağına karar verdim şimdi tüm bu yorumların ışığında hem 3d hem smart tv hemde fbr gözlükle kullanabileceğim bir plazma tv arıyorum bütçem 1.500 fakat biraz zorlayabilirim bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum değerli forumdonanım profösörleri =)
FPR teknolojisinde 3D kullanabileceğiniz bir plasma olması mümkün değil hocam. Yalnız 3D'den vazgeçip, bir de biraz daha bütçe arttırabilirseniz size Panasonic GW30'a bakmanızı öneririm ben.
iyi günler led tv almayı düşünüyorum,pc monitörü olarak kullanmak için 3d benim için gerekli değil ( lg lw serisi ve diğer serilere baktım sadece panasonic'in 3d si beni tatmin ettiğinden düşünmüyorum) 1500-2000 tl kadar bi bütçem var dediğim gibi sadece pc kasasına bağlayıp monitör olarak kullanıp oyun oynayabileceğim,film seyredebileceğim, pdf okuyabileceğim 40'' üstü bi tv önerirmisiniz? ayrıca dlna,usb film oynatma gibi tüm işleri zaten pc kasasında yaptığıma göre görüntü kalitesinin dışında birşey aramadığım "net" bi tv istiyorum,forumun değerli üstatlarından yardım istiyorum..
O halde stokları iyice kontrol ederek ve araştırarak bulabileceğiniz Toshiba panellere bakmanızı öneririm. LED paneller içinde en iyi görüntü motoru/input lag denklemine sahip olan panellerdir Toshibalar.
şu anda sanırım kampanyası bitti gibi fakat bir kaç günden yine çıkar ,panasonic 42st30 3d neo plazma tam senin için biçilmiş kaftan. vatanda geçen hafta boyunca 1549 tl idi.tv hem 3d olarak başarılı hem de normal yayında çok net görüntü veriyor.sd yayınlarda bile lcd veya led ler gibi görüntüde dağılma olmuyor.bir plazma kullanıcısı olarak bu tv yi bu fiyata oldukça tavsiye ederim.