Şimdi Ara

1,500 tl ye laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bütçemi 1500 olarak belırledım n11 veya bıldıgınız daha uygun sıte varsa oradan fredoss olacak sekılde cunkı daha ucuz .
    bana güncel orta sınıf 1500 e alınabılecek en ıyı laptop u önermenizi istiyorum marka ve Ekran kartı markası hakkında kararsızım yani marka olarak hp nasıl acer nasıl veya lenova mı ekran kartı amd marka kartlara bıraz soguk gıbıyım ama kullanan varsa bilgilendırsın benı saolun sımdıden .

• amd ekran kartları aslında iyidir ama yazılımsal sorun olabilir, pek tavsiye etmem, biraz da şans sanırım. ama kesinlikle amd işlemcili dizüstü almamanı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    YANİ KESİNLİKLE AMD İŞLEMCİLİ LAPTOP ALMA ! DİYORSUN :) OYLE DUSUNUYORDUM BENDE EKRAN KARTI OLARAK FIKRIN NE ?
  • tyfn1993 T kullanıcısına yanıt
    piyasayı bilmiyorum, o kadar para ile ne alınır fikrim yok.
    bütçene uygun olanı alacaksın mecburen.
    hp ve acer alma diyecem o bütçe ile o da zor.

şunu da tavsiye edeyim, almadan önce alacağın bilgisayar modelini googleda arat, örnek ^acer aspire kullanıcıları^ şeklinde
    kullananların yorumlarına bak, özellikle ısınan kasa hakkında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    YAV USTA BİRAZ ZORUMA GİTTİ ŞİMDİ NİYE ÖYLE DEDİN YAV BU BÜTÇEYLE 100 FARKLI MODEL CIKAR ODA ZOR FELAN DEMİŞSİN :)
  • KONU GUNCELL+++ YORUMLARINIZI FIKIRLERINIZI BEKLYIROUM
  • Hocam burası Sistem Tavsiyeleri bölümü masaüstü sistemleri var sadece. Notebook tavsiye bölümü var konunuzu oraya açmalısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş her gün bir konu mutlaka açılıyor laptop diye. Burası sistem tavsiyeleri, laptop tavsiyeleriniz için notebook tavsiye bölümüne soru sorun.
  • cok yardımcı oldunuz saolun çok bılmişler :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.