Şimdi Ara

1.5m SPli char 26lvl EU İNT (satıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Fiyat Güzel Dewam Et Sabret Alırlar Char Fiyattan da Güzel
  • Bu fiyata bu farm'da char satılmıyorsa sro bitmiş demektir.
  • Sro oynasam + odinde oynasam kesin alırdım bi arkadaşlara söliyim odin de oynayan tanıdıklarım wr Yukarı Up ne varsa bu char için

Char cok gz
  • beyler ne yapacagımı şaşırdım cidden ; 350 falan düşünüyorduk satıp kurtulsam die bakıyorum.şu gerçekki sevgili arkadaşlar emeğinin karşılıgını alamıyorsun bu oyunda.ama işte görün hala satılmadı tek bi pm yok :)SRO ile tek bağlantım bu char ve 150 tl ye falan düşmeyi falan düşünmedim değil.Bi gün seulda JMnin kapısına hep beraber dayanmak dileği ile ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrefaik -- 19 Temmuz 2009; 22:03:08 >
  • beyler 190 ytl yokmu alan
  • up
  • Zor be hocam. Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léthe

Zor be hocam. Up

:/
  • up
  • bı aralar 300 lira diyordun :) dedigim gibi warmış 150 yede ınersın bu gıdışle:)
  • senin char satıldımı ? 450 diyordun :D
  • up
  • up :/
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFANDEF

senin char satıldımı ? 450 diyordun :D

450 degil 350 diyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boywonder

quote:

450 degil 350 diyordum

kaç oldugu problem değil 130 TL + bu char gibi düşünüyorduk senin charada uygun yanı.ama gel görki şu şartlarda bu char 150ye gidicekse ben bişi bilmiyorum ve bastığım pre pet parasını çıkarıp bu alemden gidiyorum. cidden acınası bir durum .beyler up yapalım mümkünse bir an önce ilişkimi kesicem bu oyunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrefaik -- 23 Temmuz 2009; 16:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: düş_man

Bu fiyata bu farm'da char satılmıyorsa sro bitmiş demektir.

150 yaptık hala duruyor.benim için bitti bile şu andan itibaren
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boywonder

quote:

450 degil 350 diyordum

kaç oldugu problem değil 130 TL + bu char gibi düşünüyorduk senin charada uygun yanı.ama gel görki şu şartlarda bu char 150ye gidicekse ben bişi bilmiyorum ve bastığım pre pet parasını çıkarıp bu alemden gidiyorum. cidden acınası bir durum .beyler up yapalım mümkünse bir an önce ilişkimi kesicem bu oyunla

selami abi bana dediki 100 lira + bu char ayrıca senın o chara yaptıgın seylerin cogunu bende yaptım ama bakdımkı selami abi 100 lirada israr edıyor bende takas etmıyorum dedım bana kımse 130 demedi

• yan yana oturuyorduk ben dedim 130 de abi nasıl olmaz der ya die yanında çıldırıyordum.meger sana 100 yazmış inan bilmiyordum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.