Şimdi Ara

1.6 GDI Sportage far ampülü değiştirme...Philips Diamond Vision H7 5000k Takıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aalpan

Çok düşüncelisin sevgili kardeşim, ilerleyen zaman içersinde inşallah fakat gerçekten fark ediyormuş bunu gördüm. Videoyu çekerken hızınız ne kadardı, merak ettim doğrusu.

İlk başlarda hızım 150-160 sonra 120-130 a düştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ilk izlemeye başladığımda 150 - 160 km falansa (her ne kadar ne kullanma, ne de bu araçla yolculuk etme fırsatım olmadı) aracınız yola iyi tutunuyor, güle güle kullanın sevgili kardeşim. Allah kaza, sorun göstermesin inşallah; ailenizle beraber kullanmak nasip olsun.

Sevgili kardeşim, sizinle paylaşım güzeldi fakat size bile cevap yazmak için çok bekliyorum; kendi model forumunda da yazdım; ben gidiyorum kardeşim, uzun süredir forumun başında sayfanın açılmasını bekliyorum. Sıkıldım iyice; sanal ortamda da olsa sohbet etmek güzeldi; paylaşımlarınız ve düşünceli davranışlarınız için minnettarım. Kendinize iyi bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpan

Eğer ilk izlemeye başladığımda 150 - 160 km falansa (her ne kadar ne kullanma, ne de bu araçla yolculuk etme fırsatım olmadı) aracınız yola iyi tutunuyor, güle güle kullanın sevgili kardeşim. Allah kaza, sorun göstermesin inşallah; ailenizle beraber kullanmak nasip olsun.

Sevgili kardeşim, sizinle paylaşım güzeldi fakat size bile cevap yazmak için çok bekliyorum; kendi model forumunda da yazdım; ben gidiyorum kardeşim, uzun süredir forumun başında sayfanın açılmasını bekliyorum. Sıkıldım iyice; sanal ortamda da olsa sohbet etmek güzeldi; paylaşımlarınız ve düşünceli davranışlarınız için minnettarım. Kendinize iyi bakın.

Teşekkürler inşallah kazasız belasız kullanıcaz arabayı...

Bunu kendim için sonra merak edenlere paylaşım için yaptım sizin arabada Cee'd olunca bilgi vermek istedim bişey değil

Sizde kendinize iyi bakın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.