Şimdi Ara

1.6 insignia son sahibi olurmuyum ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.6 t insignia almayı düşünüyorum ancak sağdan soldan çok aşırı fazla yakıyor iciyor gibi laflar duymaya başladım galericiler bile hic yanaşmıyor araca.eğer bu olmasa boşline jetta 1.2 almak zorunda kalacam hemen hemen aynı fiyat.sizce alırsam satarken zorluk çekermiyim ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satmak için araba alınmaz diye boşuna gırtlak patlatiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Satmak için araba alınmaz diye boşuna gırtlak patlatiyoruz.

Ya diyelim ki çok acil paraya sıkıştık allah etmesin rahatsizlandık bişeler oldu ve nakit lazım hayat bu ne olacağı belli değil arabayı alırsam da 5 6 yıl binmeyi planlıyorum ama dedigim gibi hayat bu

• gokhanxxx G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım anlıyorum seni ama bombos 1.2 jetta sence çok mu hızlı satilir. Araçlar takribi 50.000 TL olsa az para değil. Bakarsın insignia yi 1 saatte satmissin bakarsın bir omur satamamissin. Bu tamamen aracın durumu ve istedigin fiyatla alakalı. Zaten alirken jetta parasına alman yeterince büyük bir sans. Satarken de jetta parasına satarsan çabucak satılır.

• quote:

Arkadaşım anlıyorum seni ama bombos 1.2 jetta sence çok mu hızlı satilir. Araçlar takribi 50.000 TL olsa az para değil. Bakarsın insignia yi 1 saatte satmissin bakarsın bir omur satamamissin. Bu tamamen aracın durumu ve istedigin fiyatla alakalı. Zaten alirken jetta parasına alman yeterince büyük bir sans. Satarken de jetta parasına satarsan çabucak satılır.
    Markası VW olan herşeyi anında nakite çevirebilirsin
  • Arkadaşım aldı LPG'liydi satamadı sonra takasa girdiler. Ama sanırım hasar kayıtlıydı. Temiz bir araç olursa satarsın korkma o kadar.

• Çok acil bir durum olursa 2 bin aşağı ver satarsın. Bunda abartılacak bir şey yok. Her tarafta insignialar var. Roverdan bahsetmiyoruz burda. Jetta alacağına insignia al. Bomboş jettaya o parayı verme sakın. İnsignianın kalitesi yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Şu mesajda bile eksiliyorsunuz elemanı doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

• quote:

Aynen haklısın benimde gönlüm insigniadan yana ama türkiyedeki bu vw fanatikliğinin nedeni nedir anlamadım gitti 45 bine insignia bulmuştum

• quote:

Arkadaşım haklısında 50 bin lira veriyon esp yok insanın gönlü el vermiyor

• Bu arada az yaksın istiyorsan 1.4t modellere bakmanı öneririm. Sakin kullanımda az yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

quote:

Alıntıları Göster
    Elindeki tüm parayı araba almak için harcayacak kadar rahat serbest olan biri kolay kolay hastalanmaz meraklanmayın hem 25 bine 50 bin km de orijinal taş gibi araçlar var kimse yüzlerine bakmıyor sorsan 2. elde güven olmuyor diyor bahaneye bak hep bi gösteriş merakı. Sabancı bile otomobil fabrikası olmasına rağmen 15 yaşındaki araca biniyordu sorduklarında gereksinme duymuyorum ihtiyaçlarımı karşılıyor diyordu.

• 1,4 comfortline jetta alacaktım.2000 tl daha koydum,1,6 insignia edition elegance aldım(teslimat hafta içi) 2 otomobilin de test sürüşünü yaptım ve anladım ki jetta yakıt haricinde kesinlikle insignia nın rakibi olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piastre

Elindeki tüm parayı araba almak için harcayacak kadar rahat serbest olan biri kolay kolay hastalanmaz meraklanmayın hem 25 bine 50 bin km de orijinal taş gibi araçlar var kimse yüzlerine bakmıyor sorsan 2. elde güven olmuyor diyor bahaneye bak hep bi gösteriş merakı. Sabancı bile otomobil fabrikası olmasına rağmen 15 yaşındaki araca biniyordu sorduklarında gereksinme duymuyorum ihtiyaçlarımı karşılıyor diyordu.

Ya güzel kardeşim ben zaten ikinci el araba bakıyorum ayrica farkettiysen sadece hastalık mevzu değil sıkışırsak falan diye

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

quote:

Boşver kardeşim
    Benim gibi çok donanım ucuz fiyat deyip Auris alırsan ancak garajda yatırırsın arabayı.
    Gözünü seveyim VW' nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

1,4 comfortline jetta alacaktım.2000 tl daha koydum,1,6 insignia edition elegance aldım(teslimat hafta içi) 2 otomobilin de test sürüşünü yaptım ve anladım ki jetta yakıt haricinde kesinlikle insignia nın rakibi olamaz.

Hocam sen sıfır almışsın galiba opel sidi motorda turnayı gözünden vurdu gibi

• quote:

Bu arada az yaksın istiyorsan 1.4t modellere bakmanı öneririm. Sakin kullanımda az yakıyor.

Gucümüz yetmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

quote:

Boşver kardeşim
    Benim gibi çok donanım ucuz fiyat deyip Auris alırsan ancak garajda yatırırsın arabayı.
    Gözünü seveyim VW' nin

Neden garajda yatırıyosunuz ki binin gezin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Ne yapalim yani illaki 2 eli iyi diye
    50 bine gidip 1.2 motor jettami alalim onun yerine gider 4 yasinda insignia turbo alirim

63 bine aldigim araci 28 bine satmis adamim ben 2 elinin olu olmasi beni baglamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Ne yapalim yani illaki 2 eli iyi diye
    50 bine gidip 1.2 motor jettami alalim onun yerine gider 4 yasinda insignia turbo alirim

63 bine aldigim araci 28 bine satmis adamim ben 2 elinin olu olmasi beni baglamiyor

Alıntıları Göster
    arabayı 15 e alıp 17-20 arasında satma niyetinde herkes arkadaşım 15'e al 2 sene kullan 14 e sat yoooookkk olmaaazzz illa kar edecem arabayı amaç değil araç olarak kullanmış olsaydık memlekette sedan değil stationwagon araba satılırdı çoğunlukla. biz arabayı bir amaçmış gibi sevdik isimler taktık...devlet bunu gördü...araba firmaları gördü 20 bin euroluk arabaları 70+ milyara sattılar kolçak'ı bile opsiyon yaptılar müstahak bize arkadaşlar....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.