Şimdi Ara

1.6. INVITE LANCER SAHİPLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.6. ile ilgili paylaşımlarımızı buradan yapalım mı? Fiyat, donanım, sorunlar, memnuniyetlerimizi yazalım millet bilgilensin dimi...
    Bursa/İnegöl

• yeni 1.6 invite araç sahibi olarak, otomobiller ile ilgili olarak aman aman bir bilgiye sahip değilim, ayrıca lancerin karşılığı olan diğer marka araçlarıda bilgim olmadığı için kıyaslama yapamayacağım...

araç iç malzeme ve işçilik kalitesi olarak fiyat dengesini gözetirsek orta düzeyde, donanım olarak çok iyi, motor sesi makul ve rahatsız edici değil, yol sesi iyi ancak dişli asvaltta rahatsız edici olmasına rağmen radyonun sesini 45 wolum olarak düşünürsek 25-30 wolumde kullandım ve yol sesinden dolayı daha yüksek seslerde dinlemeye ihtiyaç duymadım, yol sesi uzun yolculuklarda ve dişli asvaltta sıkıntı yaratabilir şehir içinde isi yüksek süratlere çıkılmayacağından dolayı bir sıkıntı yaşamadım, süspansiyon sert, yol tutuş iyi, dış görünüş bir numara, kaporta, motor ve diğer aksamlar kaliteli ve güvenli şimdilik izlenimler bunlar...

ayrıca daha önce düşük marka araçları kullandığım için hala 550 km olmasına rağmen üzerimde bir çekingenlik var ve gerek virajlarda gerekse düz yolda aracın sınırlarını zorayacak cesarete sahip olabileceğim mi acaba? yinede 70 le girdiğim virajlara 110 ile girdim şimdilik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnbt44 -- 1 Aralık 2010; 2:24:56 >

• Yol tutuşta sınır tanımayan araç..C sınıfındaki araç kategorisinde tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 1 Aralık 2010; 13:15:37 >
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederiz. araçlarımızın fotoğraflarını da koyalım mı?
    Güzel olur. Birde araç üzerinde değişiklik vesaire yaptıysanız ayrıntılarıyla paylaşırsak birbirimize tüyo vermiş oluruz.
    Ben aracımı bugünde alamadım. Plaka işlemleri daha bitmedi, sabırsızlıkla yarını bekliyorum.
  • 18.10.2010 da aldım aracı ilk sıfır km aracım şu an 1800 km de bence sınıfında süper bir arac 220km yi gördüm yol tutuş harika alırken yaşadığım sorunları saymazsak problemsiz. tavsiyem aracı alacağınız zaman hiç bir konuşmayı havada bırakmayın çıkan her kelimeyi sözleşmeye yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adventurer_2728

18.10.2010 da aldım aracı ilk sıfır km aracım şu an 1800 km de bence sınıfında süper bir arac 220km yi gördüm yol tutuş harika alırken yaşadığım sorunları saymazsak problemsiz. tavsiyem aracı alacağınız zaman hiç bir konuşmayı havada bırakmayın çıkan her kelimeyi sözleşmeye yazın.

Daha bu kadar yeniyken motoru o kadar zorlamasaydiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.