hangi model marka suv un steptronic vites farkı 2250 euro imiş?
merhaba arkadaşlar.Benim bir önerim olacak.1.6 motora sahip,hem dizel,hem otomatik hem geniş,hem aile ne suv ne jeep ne başka bişi fiyat performans ve konfor olarak picasso ve grand picasso nun full vers. larını tavsiye ederim.uzun zamandır bakıyorum bende. 4x4 ve 1.9 mootor ların vergisiyle uğraşmaktansa bu tarz bir araca binmek daha mantıklı.2. el temiz bulunduğunda en mantıklı araç.0 araç almak bence ölü yatırım.heleki istanbuldaysan çizilme vurulma ihtimali çok yüksek. çok düşük km lerde temiz bir picasso çok ama çok mantıklı bence.35-40 bin tl civarı 2. el bu tarz bir araç hem kısa vade hem uzun vadede en ekonomik araç duruyor.Özellikle 2008 kasası çok güzel.muadili gibi duran p 3008, 2010 model,vergisi,kaskosu sıfır fiyatı toplayın gereksiz bir para yapıyor bence. he benim bilmediğim bu özelliklerde başka araç varsa duymak isterim. saygılar..
1.8 Gdi otomatik vitesli Mitsubishi Pajero Pinin var.Terios veya Jimny e alternatif
Mini SUV yada crossover diye geçen Nissan Juke'un 1,6 otomatiği var.
quote:
Orijinalden alıntı: hien
1.8 Gdi otomatik vitesli Mitsubishi Pajero Pinin var.Terios veya Jimny e alternatif
Pajerolar hep hosuma gitmişdir nedense
quote:
Orijinalden alıntı: Imnobody
1.6 ya SUV olmaz bikere
SUV dediğin
Bunlardır
bu suv değildir suv x5tir suv yani ''sport utility vehicle'' land cruiser ise bir arazi aracıdır suv değildir
Honda HRV vardı bir ara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme