ilk kez blue öneren birini gördüm şaşırdım doğrusu
İçi geniş ferah konforlu araç fiyatıda makul... neden önerilmesin ki .. tabi superb passat 159 un yerini tutmaz o ayrı :)
pek okuyamadım bu yazıyı normal fontta da alabilir miyim yeniden
ARACIN ICI GENIS FERAH KONFORLU FIYATIDA MAKUL AMA TABIKIDE PASSAT 159 SUPERB ILE KIYASLANMAZ O AYRI DEMEK ISTEDIM ( MOBILDEN YAZIYORUM ONDAN OKUNMAYABILIR )
quote:
Orijinalden alıntı: ozghcttpli
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
hyundai accent blue öneririm
ilk kez blue öneren birini gördüm şaşırdım doğrusu
İçi geniş ferah konforlu araç fiyatıda makul... neden önerilmesin ki .. tabi superb passat 159 un yerini tutmaz o ayrı :)
pek okuyamadım bu yazıyı normal fontta da alabilir miyim yeniden
ARACIN ICI GENIS FERAH KONFORLU FIYATIDA MAKUL AMA TABIKIDE PASSAT 159 SUPERB ILE KIYASLANMAZ O AYRI DEMEK ISTEDIM ( MOBILDEN YAZIYORUM ONDAN OKUNMAYABILIR )
sen hala almadınmı araba?
quote:
Orijinalden alıntı: mustafam33
sen hala almadınmı araba?
sen hala almadın mı derken bana diyorsanız daha ilk mesajda yazıyor bir kaç ay sonra diye, 10 gün önce açıldı konu
Skoda Suberb 2.0 TDI DSG
quote:
Orijinalden alıntı: canycegoz
Skoda Suberb 2.0 TDI DSG
başlığı okudun mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: rbyygt2
quote:
Orijinalden alıntı: canycegoz
Skoda Suberb 2.0 TDI DSG
başlığı okudun mu ?
Kusura bakma.
Yeni Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG(Dizel değil ama hem TSI hem Bluemotion az yakar ) Renault Megane 1.5 EDC Dynamique
bugün doğuş'a gittim jettaya bakmak için, arkadaşlar o kadar tok satıcı ki anlatamam. Neyse dedim ki şimdi alsam ne zaman arabayı verirsiniz? dedikleri cevap süperdi 1 yıl sonra 2013'te.
Piyasa bu haldeyken renault dan bir model secilecek baska care yok... Ya da premium markalardan secilebilir butceye gore.Baska secenek yok ne yazik ki...
quote:
bugün doğuş'a gittim jettaya bakmak için, arkadaşlar o kadar tok satıcı ki anlatamam. Neyse dedim ki şimdi alsam ne zaman arabayı verirsiniz? dedikleri cevap süperdi 1 yıl sonra 2013'te.
sen yanlış anladın heralde. yada senin tavrını beğenmediler. ben gittim mart 2012 de vericez dediler. geçen sene de gitmitim yine 3-4 ay sonraya veririz demişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: favoriteteam
quote:
sen yanlış anladın heralde. yada senin tavrını beğenmediler. ben gittim mart 2012 de vericez dediler. geçen sene de gitmitim yine 3-4 ay sonraya veririz demişlerdi.
tavırlık o kadar sadeydim ki, fiyatı sordum, engelli indirimi ile alacağımı söyledim, indirim olunca fiyatını istedim, bu ay almak istesem ne zaman verirsiniz dedim verdikleri cevap malum 1 yıl sonra.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme