Şimdi Ara

1.600.000 sp pennantt Force / Blader Mercury (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Süper Char
    Force u anladım fakat Fire imbue yerine neden light ?

Çünkü light da hızlı koşma ve ışınlanma ve parry ratio var(sanki sen bilmiyormuşsun gibi söylüyorum bi de ) Atağını force ile arttırıcak işte, aslında fire olsa çok daha süper olur verilen hasar konusunda ama, hızlı koşmaya para yetişmez...

Öyle diyorsun ama light el yakması ile char kesmen imkansız

• Güzel :)
  • O kadar SP kasmışsın ama Fire yoksa o Blader'ın vuruşları sivri sinek ısırığı gibi olur benden söylemesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

O kadar SP kasmışsın ama Fire yoksa o Blader'ın vuruşları sivri sinek ısırığı gibi olur benden söylemesi.

Arkadaşa katılıyorum Firesiz Blade Atsız ATarabasına benzer
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan7676

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

O kadar SP kasmışsın ama Fire yoksa o Blader'ın vuruşları sivri sinek ısırığı gibi olur benden söylemesi.

Arkadaşa katılıyorum Firesiz Blade Atsız ATarabasına benzer

Onuda geçtim En önemlisi Nukerler Tek atar . . . % 100 Tek yersin.

• "googleye 1.600.000 yazin benim char çıkıyor googleye " =)))
  • Light yapıcagına CoLd yapsaydın bare STRLere karşı hacı yatmaz Forceden qelicek mp ilede %30 luk snow shieldi kullanırdın . Değişik bi build görürdük bizde
  • imbue fire olsa en fazla 300 damage değişir ama defans ve phy atack bakımından çok şey kaybettin fire olmamakla neyse sıradanlıktan kurtulmak lazım her türü denemek lazım
  • arkadaşım lvl 90 charla takas yaparım senin charını şuanda lvl 90 Poseidon serverında Droid ulaşmak istersen 0535-555-83-95
  • @_YaMaKaSi_
    Arkadaşım Beni Dolandırdıgı İçin Artık Foruma Girmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

Blader charı Clementineye sorucaksın bu işin uzmanıdır^^
    quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Blader fiziksel vurur ... flame body ve fire pasifi olmadan zaten force olmadan vuruslar sinek isirigi gibi olur force blader bile saglam charlari kesemez ...
    cold yok fiziksel defans zaafiyeti var, fire yok mag defansta zaafiyete ugradi ... light daki parry nin defansa katkisi cok azdir ... yani bu build gelenden gidenden sopa yer ... force sayesinde tamam cok saglam olmayan charlari keser ama light imbue ile saglam charlarida kesemez ...
    bu build ile hele holy spell almis bir 90 lvl e vurmaya kalktiginizda kendinizi karsidaki rakipten 10 lvl dusukmussunuz gibi hissedersiniz :)
    neyse deneyince gorursunuz zaten ama bu build is yapmaz ...
    force dan vazgecmez iseniz 90 olup biraz deneyince fire a doneceksiniz emin olabilirsiniz :)

Forumu Takip etmiyorsun Sanırım.Abimizin bladerlar hakkında rehber i var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saq0_Pa -- 22 Aralık 2008; 23:25:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _GiG@ByTe_

Tebrikler Sabizla Vuran Duvari delermiş

o azimle s*ç*n duvarı deler değilmiydi ya :D
  • 1.600.000 mü ? WTF >>>> tebrikler bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Id

quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

Blader charı Clementineye sorucaksın bu işin uzmanıdır^^
    quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Blader fiziksel vurur ... flame body ve fire pasifi olmadan zaten force olmadan vuruslar sinek isirigi gibi olur force blader bile saglam charlari kesemez ...
    cold yok fiziksel defans zaafiyeti var, fire yok mag defansta zaafiyete ugradi ... light daki parry nin defansa katkisi cok azdir ... yani bu build gelenden gidenden sopa yer ... force sayesinde tamam cok saglam olmayan charlari keser ama light imbue ile saglam charlarida kesemez ...
    bu build ile hele holy spell almis bir 90 lvl e vurmaya kalktiginizda kendinizi karsidaki rakipten 10 lvl dusukmussunuz gibi hissedersiniz :)
    neyse deneyince gorursunuz zaten ama bu build is yapmaz ...
    force dan vazgecmez iseniz 90 olup biraz deneyince fire a doneceksiniz emin olabilirsiniz :)

Forumu Takip etmiyorsun Sanırım.Abimizin bladerlar hakkında rehber i var..

Clementine zaten TuzsuzDELiBEKiR'in charı

• kardeşim charın tek kelimeyler harika olacak diyorum
  • o kadar sp kasmışsın bi soru soralım bari yada bi röportaj ver bi gazeteye:D

diyelimki 1 sp ticketi ile (%100) 3 saatte ne kadar sp kasarsın 80-90 lvl wizard veya nuke ile
  • ong farmda 1 saatte ortalama 1k-1.5k arası kasılıyor sen hesapla en kötü yanıda lvl düşme olayı bu kadar sıkıcı olur mu yahu
  • ama her emek ve zahmet gerektiren sey sonunda cabayla en güzel ve en zewkli olanıdır. xD
  • bende saturnde yapıyom bana yardımcı olabilecek arkadaşlara duyurulur
  • Bana göre,şu an blade açmak çok salakça.
    Wiz/Cleric yada Bard/Cleric yapsaydın daha güzel olurdu.
    Hem uniq. kesmek bakımından hem pvp bakımından.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.