Şimdi Ara

1.8 dizel 2005 focus (kapora verdim) [aldım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayirli olsun hocam,almissiniz artik kafaya takmadan hicbir seyi binin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın değeri 105 beygir çıktıysa nasıl %75 onu anlayamadım. Bu araçlar zaten 115 beygir:http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=7366

Buna göre motorunuz %90. Gayet iyi.

Teknisyen 140 beygir üzerinden değerlendirmiş. Bu yüzden %75 değer biçmiş. Motorun orjinal değerini yanlış biliyor yani. İçiniz rahat olsun. Motor durumu gayet iyi 105 beygir çıktıysa.

@tt.us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 15 Eylül 2015; 11:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exit to DOS

Aracın değeri 105 beygir çıktıysa nasıl %75 onu anlayamadım. Bu araçlar zaten 115 beygir:http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=7366

Buna göre motorunuz %90. Gayet iyi.

Teknisyen 140 beygir üzerinden değerlendirmiş. Bu yüzden %75 değer biçmiş. Motorun orjinal değerini yanlış biliyor yani. İçiniz rahat olsun. Motor durumu gayet iyi 105 beygir çıktıysa.

@tt.us

Çok sağolun hocam buna ihtiyacım vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hijacke-R

Hayirli olsun hocam,almissiniz artik kafaya takmadan hicbir seyi binin..

Allah razi olsun simdi devri aldım üzerime

• Hiç gelenlere aldırış etmeyin derim. Aracın gücü 103 beygir çıkmış zaten bu araba maximum 110 hp . Bu demek oluyor ki sen o araca 150-200.000 km daha sorunsuz binersin. Aracın motor gücü %90 üzerinde . Hayırlı olsun. Fiyat 2005 için çok iyi km de dizel için normal. Motoru oldukça sağlamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Hiç gelenlere aldırış etmeyin derim. Aracın gücü 103 beygir çıkmış zaten bu araba maximum 110 hp . Bu demek oluyor ki sen o araca 150-200.000 km daha sorunsuz binersin. Aracın motor gücü %90 üzerinde . Hayırlı olsun. Fiyat 2005 için çok iyi km de dizel için normal. Motoru oldukça sağlamdır.

Kime dediysem kucağını hazır tut motoru alırsın diyorlardı, içime bi ferahlık geliyor bunları duyunca TSK ederim

• arabanın eski sahibinin numarasını buldum aradım 2 sahibiymiş 5 yıldır kullanıyormuş. emekli bi amca, bakımını eksik etmemiş, yağ su vs. bakımından başka hiçbi masraf çıkarmamış.

dediğne göre km de 24 kuruş yakıyor şehir dışı değer (ama tam ölçüm olmadığını da belirtti)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.