Şimdi Ara

1.8 i-VTEC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-zavoli-lpg-tuplu-honda-yer-ucagi-59523908/detay

Anlayan arkadaşlar aracın fiyatı nasıl yorum yapabilir mi? 2 kapı ve tampon değişmiş..

Edit: Yeni araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-orjinal-nokta-boyasiz-deri-dosemeli-brc-lpgli-civic-hb-125940882/detay

Edit 2:Sitede 1.8 i-vtecler var bir de 1.8 sport modelleri var dış görünüş olarak aynı ama farklı model gibi sınıflandırılmışlar acaba bi fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganjaman -- 20 Haziran 2013; 21:53:06 >

• git doğru düzgün araba bak allah bilir pert kaydı vardır
  • Çok sıkıntı hocam çok hor kullanılmıştır bu araç büyük ihtimal ve temiz durmuyor
  • Temizlerinin fiyatı sanırım 35 bin civarı.. Arabanın gerek içi gerek dışı çok hoşuma gidiyor ama dediğiniz gibi benimde pek içime sinmemişti ilanda verdiğim araba sonuçta az para da değil.. Bu model için 30 bin civarında bulacağım temiz bi araba zor gibi.. Benim de bütçem malesef max. 31-32.O fiyatlara temizini bi bulsam ah ah...
  • Bu arac biraz yipranmis duruyor ama bu motoru tavsiye ederim.

Suan sedan civiclerde kullanilan 1.6 benzinlilerden daha verimli bir motor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de araştırma yaptım araba hakkında elimden geldiğince, dediğiniz gibi motoru hem performans açısından başarılı hem de lpg takıldığında gayet tasarruflu.. Aramaya devam ediyorum inşallah temiz bişeyler denk gelicek istediğim fiyatlara
  • Sirf ucuz diye icinize sinmeyen arac almayin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Sirf ucuz diye icinize sinmeyen arac almayin hocam

Peki ortalama fiyat ne civarda bilginiz var mı? Sanırım en azından 34 bini gözden çıkarmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganjaman

quote:

Peki ortalama fiyat ne civarda bilginiz var mı? Sanırım en azından 34 bini gözden çıkarmak gerek

Evet 34-35 bini gozden cikarmaniz gerekebilir

• quote:

quote:

quote:

O fiyatlara çıkınca da bu sefer a3 fikri kafamı karıştırmaya başlıyo belki performans açısından daha kötü olabilir ama benim için performans ilk sırada değil..

• quote:

quote:

quote:

quote:

O fiyatlara çıkınca da bu sefer a3 fikri kafamı karıştırmaya başlıyo belki performans açısından daha kötü olabilir ama benim için performans ilk sırada değil..

Sonra a3 ün üstüne biraz koyup baska model :-) sonu yok ki seni tatmin edecek min fiyattaki araci al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonra a3 ün üstüne biraz koyup baska model :-) sonu yok ki seni tatmin edecek min fiyattaki araci al bence

Alıntıları Göster

aynen öyle hocam 25 binlik bişeyler arıyodum aslında ama olmuşken diye diye kendimi zora sokmaya başladım..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-hatchback-126471410/detay bu araç için yorum istesem bir de

• Mobilden fotolari kücük görüyorum ama iyigibi su plakasi kapali olanlar ? uyandirir hep bende bi görüsün isterseniz hocam

• böyle yer uçağı hız makinesi ciğerli makine alet gergin fredi nin kabusu gibi apaçi lakaplar takılan ilanlardan uzak durmak lazım
  • 3 parça değişene o para çok bence başkalarına yönelmelisin
  • @ Semih Esentürk doğru söze ne hacet..

@ Narc0s3 ben de eledim zatem onu seçeneklerden..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-orjinal-nokta-boyasiz-deri-dosemeli-brc-lpgli-civic-hb-125940882/detay

km yüksek ama sahibi araç için iddialı konuşmuş ne dersiniz?

• biraz insan pskolojisinden anlıyorsam bu arabada vahim olaylar var, çöp tenekesine sürtmüş mış miş benden önceki sahibi vs. cumleler... birşey çıksa ben den önceki sahibi bana böyle dedi kaçışı için zemin hazır... :)
  • İki üstteki mesajda verdiğim araç nasıl arkadaşlar satıcı güven verici şeyler yazmış ama bunun da km biraz yüksek 5 yılda 145 bin km
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.