Şimdi Ara

1.83 boyum var ameliyat ile uzatabilir miyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz bu kısacık boyumuzla gri uzaylılar gibi dolanıyoruz sokakta, adam 183 boyu uzatmaya çalışıyor. :)
  • şu uzun boyluların çoğunun boy kompleksli olması jadar ironik bir şey yok. bazı tiplerin tek vasfı uzun boylu olmak olunca, kendisinden daha uzun veya daha iyi görünen biriyle yan yana gelince tüm özgüvenleri yok oluyor çünkü ortaya koydukları tek şey doğuştan gelen boyları. acınası. konu açılmışken söyleyeyim dedim lafım sana değil.

boy uzatma ameliyatı gerçekten kısa olanlar için, 1.55 boyunda bir erkeksen yaparlar, ve çok acılı olduğunu duydum. yapma öyle şeyler, boyun ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 19 Ekim 2019; 15:43:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.83 cidden kısa ameliyat şart

• La boyum 1.67 resmen şu konuyu görünce ağlayasim geldi. Ha konu trol bu ayrı.

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Kayra sizmisiniz

• Yok hocam ben Selman kendi adım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daia07

bu şekilde bir apart ile mümkündür

Uzatma işleminin 8 cm kadar olması planlanıyorsa sadece uyluk ya da kaval kemiğine cerrahi uygulanabilir. 10 cm’den daha fazla bir uzatma isteniyorsa her iki kemiğin de uzatılması gerekecektir. Uzatma işlemi sadece kemiklere yönelik yapılır. Kaslar, bağlar, sinirler, damarlar ve diğer yumuşak dokular kemiklere yapışık olduğundan ve işlem yavaş yavaş aşamalı olarak yapıldığından otomatik olarak uzamaya uyum sağlarlar.
    Ameliyatlı değil mi bu ?

• 1.74’im thorin meşekalkanın ordusuna katılmak için başvuru linkini alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 19 Ekim 2019; 17:16:21 >
  • Boy uzatmak(beden) için ameliyat masasına yatan süzme saftır.
  • 1.62 olmanın avantajlarını sayıyorum

Bir kere kızların %60ından ya uzunum ya da eşitim.E bu da özgüven sağlıyor haliyle.
  • 163 üm kafayı yiyiprım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.