< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.9 düz dizel motor (2. sayfa)
-
-
1.9 düz dizel doblo yüklü sürerseniz farkı anlıyorsunuz, dik rampada araçda 5 kişi varken çok rahat kalkış yaparsınız ama 1.3 multijet muma uflemiş gibi söner zor kalkar.1. 9 düz dizel ile Çok rahat karavan çekersiniz, 1.3 multijet ile karavan çekemezsiniz istedigi kadar turbo olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailcem34 -- 22 Ekim 2020; 6:3:7 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yarım debriyaj kesiciye kadar mı? 1000 kmde bir debriyaj balatası değiştiriyordunuz herhalde.
-
Düşük üretim maliyeti ve yürütme ayrıca çok basit oldukları için de çok dayanıklılar. Günümüz dizelleri yakıt seçerken onlar tereyağ bile yakıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterDizellerin oranı daha farklı. Sanırım 3. Vitesi her türlü istiyor o hızlar için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmediğim için soruyorum, performans olarak 1.9 mjet mi iyi 1.9 jtd mi? sanırım 1.9 mjet'de var ama farklı söylemler var bir yerde 105 hp yazıyor bir yerde 120 hp yazıyor. türkiye'de hangisi vardı yoksa ikisi de mi vardı? 1.9 jtd 101 beygir yamulmuyorsam.
yakın zamanda iş gereği doblo alabilirim o yüzden soruyorum, bari performanslı bir şey alalım yük filan taşıyacağım. muhtemelen 2005 sonrası 2009'a kadar makyajlı kasalardan alacağım ama temiz bulursam 2005 öncesi de olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 22 Ekim 2020; 10:11:8 > -
Yüke,ağırlığa yapısı gereği dizel motor daha uygun olduğu için koyuluyordu,tabii daha da ekonomikti.Kara düzen,basit bir motor.Günümüzde elle tutulur hiçbir yanı yok artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk nesil doblodaki 1.9 Jtd 101 beygir. Diğer makyajlı kasadaki 1.9 Mjet (iki motor arasında aman aman bir fark yok. Aynı motor.) 105 beygir. İkisi de Türkiye'de var. 1.9 Mjet'te 120 beygir olanı yok diye biliyorum. Bütçenizi biraz daha arttırırsanız 2.0 Mjet 135 hp olanı da var. Gidişi epey iyidir. Maxi olanın yok tutuşunu methederler.
İş içinse kesinlikle doblo derim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Berlingolarda partnerlerde de vardı yanlış değilsem düz 1.9 67-70bg falandı galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X