Şimdi Ara

1.9 TDI Transporter mı ? Renault Trafıc mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun inşallah ilerde 2.5 TDI transporter alırsın traffic kullandım tipi fena değil ama tam bir kazık transporter uçak gibi
  • İkinci el temiz bir trafic veya opel vivaro mu neydi onlara baksanız birde. Bu arabaların ikinci eli pek yok haliyle fiyatları daha ucuz olacaktır. Yani sıfırda transporter ile olan 3bin ytl lik fark ikinci elde 6-7 bin hatta daha fazla bile olabilir. Eğer araştırırsanız düşük km 6-7 aylık bi tane bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer para sorun olmasaydı kesinlikle transporter önerirdim. Bizde bi tane 2004 130luk var ve gerçekten çok güzel bir araba, ama işte işin içine para girince trafic veya opel ikizi de gayet makul seçimler olabilir.
  • valla sımdılık starex almak zorunda kaldık
    bugun bellı olur kredı ıslemlerı
    aracın bı resmını cektım

edit: foruma resım koyun dıyosunuz ama her seferınde sorun cıkıyo

1.9 TDI Transporter mı ? Renault Trafıc mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 7 Aralık 2006; 11:26:58 >
  • hocam hayirli olsun
    camurluk boyanmak ister
  • Hayırlı olsun,starexde güzel arabadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

valla sımdılık starex almak zorunda kaldık
    bugun bellı olur kredı ıslemlerı
    aracın bı resmını cektım

edit: foruma resım koyun dıyosunuz ama her seferınde sorun cıkıyo

1.9 TDI Transporter mı ? Renault Trafıc mı

Ah be arkadaşım ala ala 100 hp lik olanından mı aldın yani TCI olanından şimdi uğraş dur mazot parasıyla tam 280 bin yakıyor km'de

Ama 140 hp olanından alsaydın yani CRDI olanından 130 luk transport kadar yakıyor şehir içi 200 bin falan km'de ve 140 hp olanı çoğu otomobili tanımıyor özellikle rampada valla köpek gibi çekiyor yüklü yüksüz farketmez. Performans olarak 130 luk Transporterin az da olsa önünde zaten transportun gidişini bilenler Starex CRDI'nın gidişinide tahmin edeceklerdir.

• almiişşin artık ne dıyelım hayrlı olsun ilerde maddi durumun düzelirse daha iyisini alırsın inşallah Allah bizede nasip etsin
  • 7 yıl sonra hortlatıyorum. kardeş ne oldu starex memnun musun?
  • dostum tabiki wv transporter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.