Şimdi Ara

1.90 Boy 85 Kilom var Honda CBR 125 Küçük Kalırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Draco Mortis

Yamaha uzunluk 2,015 mm, genişlik 660 mm, sele 818 mm, tekerler arası 1,355 mm

Honda uzunluk 1985 mm, genişlik 710 mm, sele 793 mm, tekerler arası 1,310 mm

yani genel olarak yamaha daha büyük fakat çok büyük değil, her ikisindede dizlerini baya bükücen (bendede boy 185)

cbr 250 de fark ediyomu hocam?
  • brkctnkya kullanıcısına yanıt
    http://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r/teknik-ozellikler

cbr 250; uzunluk 2.035 , genişlik 720, sele 780, tekerler arası 1370

teknik verilere göre selesi daha alçak ama ufak bi farkla iri.
    ölçülerin milimetre cinsinden olduğunu unutmamakta fayda var.

R250 cc klasmanında bakacak olursan seçenekler daha fazla olur bu segmentte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Yamaha X-City verelim size
    http://forum.donanimhaber.com/m_81752317/tm.htm

Tarzım degil saolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: admylmz

http://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r/teknik-ozellikler

cbr 250; uzunluk 2.035 , genişlik 720, sele 780, tekerler arası 1370

teknik verilere göre selesi daha alçak ama ufak bi farkla iri.
    ölçülerin milimetre cinsinden olduğunu unutmamakta fayda var.

R250 cc klasmanında bakacak olursan seçenekler daha fazla olur bu segmentte.

250 cc simdlik bütce müsait dedil.yurt dısında motor fiyatları nasıl bilginiz varmı 4 aylıgına gidebilirimde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yurt dışında emin olun çok daha uygun ama Türkiyeye getirmek için de ayrı ücret ödeniyor diye biliyorum en iyisi burdan al yada orda kalacaksan ordan al yarı yarıya düşer fiyatlar
  • cbr 125r racing değil arkadaşlar, racing demek yanlış olur, ben en yakın calibre 250rr kullandım racinge en yakınıydı, onda çektiğim sürüş pozisyonu sıkıntılarını cbr125r da kesinlikle çekmedim, çok uygun bir pozisyonu var kesinlikle yormuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalipso

Yurt dışında emin olun çok daha uygun ama Türkiyeye getirmek için de ayrı ücret ödeniyor diye biliyorum en iyisi burdan al yada orda kalacaksan ordan al yarı yarıya düşer fiyatlar

getirmem zaten kalırsam orda kullanırım devamlı
    Çok daha uygundur sen bile şaşırırsın fiyatlara
  • Sana en uygun Yamaha zyf 125r fakat bütçen 6500tl olduğu için temizi bulman zor olur hyosung gt250r bütçene uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: low

Sana en uygun Yamaha zyf 125r fakat bütçen 6500tl olduğu için temizi bulman zor olur hyosung gt250r bütçene uygun

altın elbiseli adamda anlatmışlardı hyosungu gt250r ı gidon açısı çok darmış yeni başlayan için olumsuz düşünüyolardı
    Kesenin ağzını açacaksın o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

quote:

Sana en uygun Yamaha zyf 125r fakat bütçen 6500tl olduğu için temizi bulman zor olur hyosung gt250r bütçene uygun

altın elbiseli adamda anlatmışlardı hyosungu gt250r ı gidon açısı çok darmış yeni başlayan için olumsuz düşünüyolardı

slm ben 1.88 boy 110 kiloyum alabileceğin paranında azlığından dolayı tek motor hyodur. gidon darlığı yok ayrıca motoru kullanmayı iyi beceremiyorsan ağır olduğundan yatırırsın o kadar :D racing tarzında hepsinde dardır gidon. ,racing kopyasıdır hyo, hyodan alacağın zevki başka hiçbir 250 likten alamazsın duruş sürüş güç yer yüzünün en takoz motorudur ağırdır zaptedmesi zordur 2 teker arası uzundur zor döner vs vs eksileri kıyametle :D ama yakıt güç ve adrenalini başka hiç bir 250 likte böyle alamazsın :) param yetmedi diye hyo yoksa almam ama param yetmiyor diyede bu boyla honda ninjada almam yani otursan hepsine sırayla anlarsın hyonun direksiyonu uzaktır koltuğa rahat oturursun bacaklar uzun rahat zaptedersin başka öyle bir motor yok . ayrıca daha önce scootera bile bindiysen hyoya binersin bir kez kalksan yeter. ama hyo acaip yorar adamı alışman lazım dayak yemişe dönersin başlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 15 Aralık 2013; 21:48:20 >

• Paranın hepsini motora yatırmayı düşünmüyorsundur umarım hemde böyle havalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

quote:

slm ben 1.88 boy 110 kiloyum alabileceğin paranında azlığından dolayı tek motor hyodur. gidon darlığı yok ayrıca motoru kullanmayı iyi beceremiyorsan ağır olduğundan yatırırsın o kadar :D racing tarzında hepsinde dardır gidon. ,racing kopyasıdır hyo, hyodan alacağın zevki başka hiçbir 250 likten alamazsın duruş sürüş güç yer yüzünün en takoz motorudur ağırdır zaptedmesi zordur 2 teker arası uzundur zor döner vs vs eksileri kıyametle :D ama yakıt güç ve adrenalini başka hiç bir 250 likte böyle alamazsın :) param yetmedi diye hyo yoksa almam ama param yetmiyor diyede bu boyla honda ninjada almam yani otursan hepsine sırayla anlarsın hyonun direksiyonu uzaktır koltuğa rahat oturursun bacaklar uzun rahat zaptedersin başka öyle bir motor yok . ayrıca daha önce scootera bile bindiysen hyoya binersin bir kez kalksan yeter. ama hyo acaip yorar adamı alışman lazım dayak yemişe dönersin başlarda.

2-3 defa scooter sürdüm araba zaten sayısız sürdüm ama hani tafik bilgisi açısından söylüyorum aslında bi defa yaptığım bişeyi kolaylıkla yaparım diye düşünüyorum hani yetenekli bi insanın beceremem gibi bi düşüncem yok aslında ama hyo biraz kötü geliyo ön yargımdan dolayı böyle diyorum ama bilmiyorum yinede

• quote:

2-3 defa scooter sürdüm araba zaten sayısız sürdüm ama hani tafik bilgisi açısından söylüyorum aslında bi defa yaptığım bişeyi kolaylıkla yaparım diye düşünüyorum hani yetenekli bi insanın beceremem gibi bi düşüncem yok aslında ama hyo biraz kötü geliyo ön yargımdan dolayı böyle diyorum ama bilmiyorum yinede

HYO ucuz motorların arasında aldığında racing tadı verebilecek tek motordur :D oturuş gidiş fıtı fıtı ses şekil fren ağırlık herşeyi bambaşka :D ama zordur kullanmak ağırdır sen ağır ve güçlü değilsen zaptedemezsin :D ben boynuzundan tuttummu nere çeksem oraya gidiyor :D bunla ben tarlaya uçtum 2 kişi yine düşmedik o derece :D

bi kere oturdunmu bağımlılık yapar hyo sınırları belli olduğundanda acaip tat alırsın :D

öküz gibi abananları geç zaten hyonun torku yüksektir zorlarsan oda cebini zorlar :D olay bu

valla bence ılk defa kullanmaya baslayacaksan scooterle basla.. kolay ve sehır ıcınde rahat rahat gıdersın

honda pcx 125cc @brkctnkya var o fıyatta en ıyısı eger 7.500 tl verırısen yamaha x city var o da kalıtelı ve rahat bır 150cc motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

HYO ucuz motorların arasında aldığında racing tadı verebilecek tek motordur :D oturuş gidiş fıtı fıtı ses şekil fren ağırlık herşeyi bambaşka :D ama zordur kullanmak ağırdır sen ağır ve güçlü değilsen zaptedemezsin :D ben boynuzundan tuttummu nere çeksem oraya gidiyor :D bunla ben tarlaya uçtum 2 kişi yine düşmedik o derece :D

bi kere oturdunmu bağımlılık yapar hyo sınırları belli olduğundanda acaip tat alırsın :D

öküz gibi abananları geç zaten hyonun torku yüksektir zorlarsan oda cebini zorlar :D olay bu

çok iyi açıklamışsınız :D altın elbiseli adamda yakıt tüketimi 100 km de 4-5 lt dedi çok değilmi ya bazı arabalar yakmıyo o kadar

• quote:

çok iyi açıklamışsınız :D altın elbiseli adamda yakıt tüketimi 100 km de 4-5 lt dedi çok değilmi ya bazı arabalar yakmıyo o kadar

ben bu kilomla 17-18 kuruş yaktırıyorum tüplü 13 kuruş yaktıran arabalar var evet :D bu tamamen bana görede saçmalık ama açıklaması zor işte benzin o kadar pahalıki birde en az yakan motor bile ucuza yakmıyor artık :D sen birde yüksek motorları gör adamlar düz kullanımda 40-50-60 kuruş yaktırıyorlar jeep gibi hyosungun değerleri çok iyidir :D piyasadaki kardeşlerinni çoğuna göre
  • Hocam hyosungun frenleri sıkıntılı dönüş açısı dar yani hiç bir şey bilmiyorsan mutlaka düşeceksin kaçışın yok.
    YAMAHA YZF R125, Cbr 125'e göre nispeten daha kalıplıdır. Sürüş biçimi seni sıkıntıya sokacak yine ama r125 2. el bulabilirsen onu öneririm.

Şimdi baktımda 6500'e o motoru bulman zor. 6500 tl bütçeden kastın Korumalar + Ehliyet ise Hyosung al derim ama üstte belirttiğim gibi hyosung sürmek zordur. Sürüş eğitiminide alırsanız sizin için daha iyi olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.