Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1 ADET KLİMA FİYATINA 2 TANE GENERAL ELECTRİC KLİMA- +PAZARLIK Satın Al 23 Haziran 2016 02:42 1 1 1 ADET KLİMA FİYATINA 2 TANE GENERAL ELECTRİC KLİMA- +PAZARLIK kilimalar 2 tanedir evet 2 sinide satıyorum bir tane fiyatına taşınacağımızdan dolayı .. sorunsuzlardır tertemiz ler .. sahibindendeki ilandan da resimlerini görebilirsiniz pazarlık yapılacsaktır elbette .. https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-1-adet-klima-fiyatina-2-tane-general-electric-klima-pluspazarlik-296526687/detay/ konuyu yanlış yere açtım klima diye bir bölüm bulamadım kusura bakmayın .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1600 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Güngören Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 100 tl ye 19 inch LCD monitor gel kacirma Samsung DVD RW .. siYAH ... Süper .. HIGH POWER 750 WATT ABSOLUTE POWER SUPLEY +80 PLUS MODÜLLER DEĞİŞİMDEN GELEN SIFIR G4 . LG TURKİYE GARANTİLİ .