Şimdi Ara

1 Ana Pc , 2 Bağlı Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aklımda Şöyle Bir Proje Var Kafamda Şekillendirmeye Çalışıyor Ama Bazı Noktalarda Takılıyorum.

Şöyle ki Bir Tane Kendime Server Pc Kuracam Ufak Birşey Şahsi Kullanım İçin.

Bu Bilgisayar Ana Bilgisayar Olucak Ve Bu Bilgisayara 2 veya fazla bağlantı olabilir yani bilgisayar bağlanabilir...

Şimdi Şöyle ki.

Bu Ana Bilgisayar Yazıcı Kurulacak.Harici Harddisk Sabit Disk Vs Takılacak.Yani Dosya Alış verişi , Dosya Çıktısı , Vs işlemler Yapılacak.

Peki bu işlemi nasıl yapabilirim.
    Ana Pc Uzaktan Bağlantı Kurmam Gerektiğinde Nasıl Bağlantı Kurabilirim.
    Evde İken Kablolu Bağlantı Kuracam Dışarı Çıktığımda Mesela Bir Dosya gördüm veya bi çıktı almam lazım ama çıktıyı elimde taşımak istemiyorum o yüzden uzaktan bir ana pc yollayıp ya orada depolayacam yada yazıcıdan çıktı yollatacam.Veya bir dosya var o dosyayı uzakta ki bir bilgisayardan almam lazım o kişi ana pc kısıtlı bir erişimle bağlanıp harddisk bırakacak ve bende o dosyayı oradan alıp kullanabileyim.Veya ben bir dosyası Ana pc kısıtlı bir yer oluşturcam ve bir yere gittiğim de oradaki pc den kısıtlı olan yere ulaşıp dosyayı oradan alabileyim.

Umarım Anlatabilmişimdir.
    Yardımlarınızı Bekliyorum...

• Düşüncen çok güzel üstat hoşuma gitti fakat kablosuz blutut ile 2 PC yi zor bağliyabilirsin 1 tane olsun tam olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı Olabilecek Birisi Var Mı?
  • En önemlisi bağlantı hızı.Sisteminize upload sitesi kurabilirsiniz ip adresinizi yapıp dosya upload edebilir yada içerideki dosyaları görüp indirebilirsiniz.Sanıyorum statik ip kullanıyorsunuz oyüzden sürekli ip degisikligi olacaktır.Dyndns atlı siteden sabit adres alabilirsiniz. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.