Şimdi Ara

1 atilla 3 dropp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ohaaaaaaaaa süper bişey
  • vay be elindeki cleaver lar + kaç korkma kaçırmayız öle gizlemişsin yaw ama drop düzel ss için saol......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akıncı Beyi

hayırlı olsun da o levelde attilayı nasıl kestin ?

Aynen bnde merak ettim ?
  • daha demin atıllayı ekstım +6str kupe shaulayı ektım coıns kafayı yıcem y ub zamanlarda kac tna ebnoss kestım drop yok
  • GÜZEL drop
  • server neresi?
  • güzel drop hayırlı olsun . . .
  • Attila çok drop weren bi boss degil bence çünkü 4 kere kestik patos da clanla sadece EP cıktı o kadar o EP yi de sattık 32 kişiye paylaştırdık
  • adream den gelmiştim scroll vardı bi tane. hp pot la kestim zaten keserken de lwl düştüm harbiden iyi vuruyo zaten tek kestim de sayılmaz ks vardı ordan kutunun bana cıkması ve ks oldugu halde dropp gelmesi büyük şans gerçekten.
    (bu arada elimdekiler clevar +8 3 parça rebith +1 chitin 2 parça +8 paper kıyafet )

NOT: zaten konu yanlış yerde bide resim koyayım bari boss eventtan kalma bi resim ben cekmiştim

http://img133.imageshack.us/my.php?image=event7xj1.jpg

• off ya onlar bende olkacak bi
  • Hayırlı olsun ii şans war bi bize çıkmıyo ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

o lwl de iyi kesmişin

heheehehe
  • güzel drop hepimizin başına inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacc

bence çok rahat kesebilir 55 lwl archerim war scrolla keseiyorum healsız atilla çok da fazla wurmuyo zaten

evet ben 44 lwlde 650 defansla bana 750hp koyuyo çok değil full hell bassam 44te kesrim dicem ama herhal 1-2 gün sürer 5000 heal falanda harcarım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.