Şimdi Ara

1 ay içinde laptoplar ucuzlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle Asus ve Toshiba başta olmak dizüstü bilgisayarlar 1 ay içinde ucuzlar mı?

artık işlemcilerin i3 ve üzeri olacağını duydum. Sizin düşüncenizi bekliyorum. en geç 1 aya kadar bilgisayar almayı hedefliyorum.

Saygılar.

• Dolara baglı birşey dolarında 1 ay içinde pek düşecegini sanmam yılbasından önce fiyatlar gayet uygundu
  • dolar fiyatlarının çok çok etkili olacağını sanmıyorum.
    bilgisayarın bazı özelliklerinin artık yakın zamanda terkedilip terkedilmemesine göre fiyatlar nasıl değişir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karacat

dolar fiyatlarının çok çok etkili olacağını sanmıyorum.
    bilgisayarın bazı özelliklerinin artık yakın zamanda terkedilip terkedilmemesine göre fiyatlar nasıl değişir acaba

olurmu dolarla direk bağlantısı var...
    şöyle düşünürsek zamanında satılmayan elde kalan pcler firmaların elinde kalmaması için uygun fiyatlara satılır...(bunlar dolardan etkilenmez oda sınırlıdır)
    yani son teknoloji ürünlerde kur etkili....en basit hep.burdayı takip edin kura göre fiyatlarda durmadan değişiklik yaşanıyor....
  • evet kurla dırek ılgılı onun dısında bıtek kampanya olursa yanı boyle bıseyın garantısı yok markalar urunlerını eskı teknolojı dıye daha ucuza satmazlar fıyat polıtıkaları degısmez
  • Alacağın bilgisayar farklı mağazalarda farklı fiyatlarda olabiliyor. Bunuda dikkate almanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.