Arkadaşlar özellikle Asus ve Toshiba başta olmak dizüstü bilgisayarlar 1 ay içinde ucuzlar mı?
artık işlemcilerin i3 ve üzeri olacağını duydum. Sizin düşüncenizi bekliyorum. en geç 1 aya kadar bilgisayar almayı hedefliyorum.
Saygılar.
Dolara baglı birşey dolarında 1 ay içinde pek düşecegini sanmam yılbasından önce fiyatlar gayet uygundu
dolar fiyatlarının çok çok etkili olacağını sanmıyorum. bilgisayarın bazı özelliklerinin artık yakın zamanda terkedilip terkedilmemesine göre fiyatlar nasıl değişir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Karacat
dolar fiyatlarının çok çok etkili olacağını sanmıyorum. bilgisayarın bazı özelliklerinin artık yakın zamanda terkedilip terkedilmemesine göre fiyatlar nasıl değişir acaba
olurmu dolarla direk bağlantısı var... şöyle düşünürsek zamanında satılmayan elde kalan pcler firmaların elinde kalmaması için uygun fiyatlara satılır...(bunlar dolardan etkilenmez oda sınırlıdır) yani son teknoloji ürünlerde kur etkili....en basit hep.burdayı takip edin kura göre fiyatlarda durmadan değişiklik yaşanıyor....
evet kurla dırek ılgılı onun dısında bıtek kampanya olursa yanı boyle bıseyın garantısı yok markalar urunlerını eskı teknolojı dıye daha ucuza satmazlar fıyat polıtıkaları degısmez
Alacağın bilgisayar farklı mağazalarda farklı fiyatlarda olabiliyor. Bunuda dikkate almanızı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme