Şimdi Ara

1 AY ÖNCE 14 GÜN BANDAN SONRA BAN YEDİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet son maçlarımda fazla konuştuğumun farkındaydım ama küfür etmeden konuşamayacaksak chatin anlamı ne?Adamlar küfür ederken dayanamadım bende normal şekilde cevap verdim.Sonuç hüsran
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dzuth -- 31 Ağustos 2017; 21:49:10 >
  • Kusura bakma da hak etmişsin sen. Dır dır dır konuşup durmuşsun. Adam sana küfür mü ediyor, saniyesinde susturup oyun boyu tek kelime yazmayacaksın. Ha çok içinde kalıyorsa sustutmadan bi küfür de sen et ama sadece onda kalsın. Sürekli polemiğe girdikçe o da sen de berbat oynacaksınız ve report edileceksiniz. Her neyse den hak etmişsin ama 14 gün ban yiyen hesaptan açıldıktan sonra ne yaparsan yap hayır gelmiyor. Riot panolarda görmüştüm, adam 14 gün bandan sonra chati aşağı almış, tek kelime bile yazmadan, en ufak ping atmadan 10 maç falan atmış, takım bunu reportlayınca direk perma yemiş. Riot chat logunu koymuş ama bomboş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot tr çalışıyor
  • HanSunHwa kullanıcısına yanıt
    ne alaka anlamadim ben de ayda yilda bir rp alan biriyim her gun prelerimle girsem de karsidaki adamlardan biri veya takima gelen 1 random adam beni reportlayacagini soyluyor bak abartmiyorum her gun en fazla 2 kere yasiyorum daha hicbir sey olmadi, ayrica dedigin gibi sezon 2den beri hicbir sey yemediysen bir oyunda banlanmaman gayet dogal. ha tabii bir de soyle bir sey de var oyun icinde reportlayacagim dediklerinde genelde ya unutuyorlar ya da blof yapiyorlar. o adam daha onceden cok reportlanmis bir adam olabilir ve belki de senin attigin tek bir report bile son damla olmus olabilir.

edit: imla icin kusura bakma mobilim ugrasamadim kor olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 1 Eylül 2017; 5:10:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tilt olup oyun boyunca flame yapmışsın banı hak etmişsin. İşin komik tarafı küfürle banın hiçbir alakası yok logları okumuyorlar bile. Arada bende böyle tilt oluyorum içimden ne geliyorsa yazıyorum küfüre küfür. Ha noluyo maçı taşırsan anana söven velet oyun sonu honor bile atıyor. Zaten dediğim gibi Flex denen saçmalıkta karşıda 5 sende de 3 pre varsa %99 8x çakıyorlar. Ezsen biri küfür eder sataşır cevap verirsin preler raporu Çakar. Feedlesen gene rapor. sistem baştan saçma takımlar dengesiz. Karşıya master adc gelir sana plat elinden bir şey gelmez. En iyisi soloq da istediğin yere geldikten sonra yeni hesap ya da başka oyuna geçmek

• Grell. kullanıcısına yanıt
    ya orasını bilemem tabi beni reportladılar mı filan ben sadece yaşadığım olayı yazdım ki buna benzer bir kaç olay daha yaşamışımdır ondan edindiğim bir görüş bu

not : teşekkürler evet kör oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irelia Sucks

https://i.hizliresim.com/XXaZzj.jpg

Buna ne diyorsun?

şaka gibi bu rapor olayı tr de çöp durumda , tr riot çalışanları aksini iddia ediyor ama çöp cidden.rezillik.
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    Rezillik abi cidden rezillik, premadeler reportluyor kafasına göre, arka arkaya report aldığın anda cezayı yiyosun, hiç ceza almadıysan chat ban, chat ban aldıysan 14 gün ban, daha sonra perma ban.Hakedenler banlanmıyor.Ben westte hesap açtım şimdi, kimse flame yapmıyor anlayışlı adamlarla oynuyorum, geçebilen varsa geçsin weste.
  • 2014 den beri flame küfürden bir report yemedim normal küfürleri ediyorum ama adamları rahatsız etmezsen report etmiyorlar nu yüzden sorun olmuyor adamlar rahatsız olduysa ve bu küfür olmasa da riot için sorun olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dzuth D kullanıcısına yanıt
    Türkiye Sunucusunda raporların %90'ı kaybedilen maçlarda günah keçisi aramak için yapılan raporlar.

Onların küfretmesi senin suçunu örtmüyor. Dibine kadar hakettiğin bir ceza.

Karşısı da aynı üslup ile cevap vermişse onların da banlanması dileğiyle.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Ben ban yemeden önceki maçlarımda baya iyi oynadığım halde böyle oldu.Premadeler kendi kafalarına göre insanlara sataşıyor.2-3 el aynısı olduğunda ceza almamak elde değil.
  • önüne gelene sataşmış küfür etmedim ban yememem lazımdı diyor

kardeş ben görebileceğin en flamer adamdım ama sistem beni bile düzeltti xddddddddddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 2 Eylül 2017; 11:2:28 >
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Kardeş bir şey bilmeden konuşma adamlar bana küfür etti,bende cevap verdim.
  • Valla yazık bende tenmo düzgün oynarnisin kelimesinden 14 yedim son 8 gün 2 3 ay chat yapmamam lazım sonra yaparım

• Valla dostum sistem adaletsiz oyun süper bende 14 ban yedim sinirden kendini tutammiyon biliyorum ama 14 yerken 1 sene dayanaydin bida 14 yerdin olan olmus carda fazla bisey yoksa koymaz knk valla bende 14 yedim ama bilerek feedleyen adam yemedi zoruma gitti benim hesapta full hero 71 skin koyuyor abi

• Az bile yapmislar. Senin online oyun oynamaman hatta insan icine cikmaman icin anayasa cikartmak lazim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.