Şimdi Ara

1 ay sonra doğacak kızımıza isim bulun lütfen :) :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
2
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beste
    Melodi
  • Miva
    Kendi kızım olsa koyacağım isimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaraki Kenpachi -- 3 Ocak 2016; 2:47:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nağme diye isim mi olur? Zeynep güzel. Her yaşa uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemanci07

Arkadaşlar Allah nasip ederse 1 ay sonra doğacak kızımıza hala isim bulamadık. Aklıma ilk burası geldi yardımcı olabileceğinizi düşündüm :) :)

Bizim bulduğumuz isimler;

-Nağme (en çok üstünde düşündüğümüz)
    -Meyra
    -Deniz
    -Zeynep

veya başka??

Basligi gördüm "Zeynep" yazmaya gelmistim. Zaten sizin fikirleriniz arasinda bu da varmis. Kesinlikle en güzel kiz ismi Zeynep'tir. Zeynep ismi her ortama ayak uydurur hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Hangi devirde yaşıyoruz ya özgür dünya bırakın çocuk kendi ismini kendi koysun .

Vaay "Haci Naber?" . Sende mi buradaydin ?
  • Elif koymayın sakın. 3 elif tanıdım 3 ünüde sevdim ama söyleyememiitim. Bir yerde bu isim denk gelince hüzünleniyorum

• Ece
  • Berre

• Nağme nedir hocam

Ben olsam İdil koymayı düşünürdüm ya da Derin.

Sizin yazdıklarınızdan Meyra olabilir. 5 çocuktan birisinin ismi Zeynep bence herkeste olabilecek isimleri koymayın.
  • Adını Feriha koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buse koymayın da ne koyarsanız koyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Hangi devirde yaşıyoruz ya özgür dünya bırakın çocuk kendi ismini kendi koysun .

• lisede olacağını düşünmüyorum fakat üniversitedeki lakabı kesinlikle zeki mürenin şarkısı olan inleyen nağme olur.
  • Alara
  • Umay der giderim

• Anne veya kaynananın adını koy gitsin
  • inleyen nağmeler

şarkısındanmı geldi bu isim aklınıza?

nağme meyra koyacağınıza ysera , alextrazza koyun daha iyi.

Tavsiyem burcu , gizem , merve , betül gibi standart isimler koyun kız büyüyünce ismini sevmese bile değiştirmicek belki yıllarca utanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Ocak 2016; 6:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemanci07

Neden utansın ki ama bu isimlerden. Sonuçta meyra parıldayan ışık demek. Nağme de müzikle ilgili bir terim. utanacak bir isim değil ki bence.

size önerim türkçe karakter içermeyen, iki heceli, tercihen türkçe ve dalga geçilmeyecek bir isim koymanız. anlam veya tınıdan ziyade, isim ne kadar pratik olursa o kadar iyidir. deniz demişsiniz mesela, gayet uygun. nağmenin türkçe karakterini çıkarıp name diyelim, yukarıda birinin yazdığı gibi my name is name durumu olacak. meyra kulağa acayip geliyor biraz. zeynep de eskiyen bir isim.

kendim direk bir isim önermek istemiyorum, sadece çocuğunuza koymak zorunda olduğunuz bu etiketi çocuğunuzun hayatı boyunca taşıyacağını hesaba katarak kolaylık sağlayacak bir isim seçmenizi öneriyorum.

• elif, deniz, derya,aslı
  • kemanci07 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence Nazlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.