Şimdi Ara

1 Aydır Aktif olmayan Alt Yapı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde de hemen hemen aynı durum var. Altyapı aktif. Satışa açılmış olarak gözüküyor. Açıldığı gün başvurdum. Bugün gelen kurulum ekibi sinyal yok diye kurulumu yapamadı. Hayır anlamadığım binaya sinyal verilmemişse niye satışa açıyorsun  Enteresan işler.

• Bu gün Binamın altına kadar çekilen Fiber projesi Ticari RED yediğini gölcük ofisinden öğrenmiş bulunuyorum bunla karşılaşan var mı ? Binaya kadar fiber kablolar çekildi. Daire içlerine kendimiz para vererek fiber kablo çektik. Proje Red yemiş.....

• alpysll kullanıcısına yanıt
    Hocam peşini bırakmayın, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz.

Bizimde bu gün kutu koyuldu hocam bize, bı altyapı döşemesi kaldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinyal vermeden satışa açmıyorlar diye biliyorum hocam bı karışıklık olmuştur.

• bozukparacorci B kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün ulaştım kendilerine fiber optik sinyal sorunu yaşanıyormuş. Tahmini olarak 12 nisana kadar biter dediler.

• 👍

• bozukparacorci B kullanıcısına yanıt

UA'ya şikayet ettim bu gün bakanın kalem müdürü aradı. Sonrasında şikayetimi belirttim sorunumun çözüleceğini ve bu konun takipçileri olacaklarını söylediler. Ardın İlk Telekom Genel Müdürlüğü aradı onlar konunun takipçisi olacaklarını ve mağduriyetimin çözülmesi için uğraşacaklarını söylediler.

Merhaba aynı kutu bizim binanın girişine de koyuldu ancak daire içlerine kadar kablo çekmediler. Kutuyu koyup gittiler. Bu kutudan daire içlerine kadar olan tesisatı telekom kendisi mi yapacak yoksa biz kendi imkanlarımızla mı yapmak durumundayız acaba?
  • Denorath kullanıcısına yanıt

Ben kendim yaptırdım bunu Türk Telekom söylüyor ya siz çekeceksiniz ya da onlar. Bağlı olduğunuz müdürlüğe gidip alt yapı işleri ile uğraşan müdüre sorabilirsiniz. Onlar net bilgiyi verir.

Anladım peki gerekli olan fiber kabloyu nasıl temin ettiniz acaba? Telekom ücret karşılığı mı veriyor? Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bene elektrikçiden çektirdim kabloyu elektrikçi temin etti bende ona ücretini ödedim.

Tamamdır çok teşekkür ederim 👍🏻

Ne demek her zaman bir sorun olursa yazabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.