yardım edin.tercihte bulunan arkadaşlar neden o markayı seçti birde açıklama yorumu yaparlarsa sevinirim. yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler
merhaba, öncelikle yaşını ve işini belirtirsen daha mantıklı öneriler alabilirsin, yani gelirine giderine göre bi seçim yapmalısın. motosiklet düşer kalkar, maddi manevi masraf çıkarabilir (uzak olsun ) özellikle yeni başlayan birinde. bi çoklarından duymuşsundur yinede tekrar edelim, giyim vs ekipmanlarını önce almalısın.
motosikletlere gelince,
en ekonomik makina cbr125r, hem alırken hem binerken. kullanımı da oldukça rahattır emin ol. cılız görünür, ama piyasası var. performansı 125cc motosiklet gibi yamaha r125 görünüşü dışında hiç bi fark hissettirmeyecek sana, tabi görünüş oldukça etkilidir bu makinalarda. eksoz da çok hoş durmuş ilanda ancak ses olarak beklentiye sokmasın seni. ninja 250 hoş makina, yüksek hızlarla aran yoksa (175 ve üstü) uzun süre takılırsınız beraber , kısa süre kullandım, rahat, uzun yola da çıkılır. yeşili daha kaslı mı görünüyor ne!? eksoz modifiyesi yapmayı düşünebilirsin sadece. son olarak er 5 hakkında hiç bi fikrim yok diyebilirim
Acıkcası bende aynı kararsızlığın içerisindeyim.Hiç bu kadar boşluğa düşmemiştim.Tam cbr 125 diyorum biri çıkıp farklı birşey söylüyor kafam karışıyor.Acıkcası yamaha ybr 125 modellerinide düşünebilirsin sonuçta hepsi 125 cc,ama bi dezavantajı var ybr nin görünütüsü gerçekten çok kötü.Bende sanırım honda cbr 125 yada yamaha tzr 50 ikisinden birini tercih ediceğim.Ama cbr 125 daha ucuz fiyatıyla beğeniyi topluyor,sonuçta hepsi 125 cc kısa zamanda sıkılıcaz o yüzden uygun fiyatlı olanı al derim.
motosiklet deneyimin yoksa ybr 125 alıp bi kaç gün denemekte yarar var, neticede piyasası olan motosiklet ve "yok bana göre değil bu iş" diyeceksen zararın az olur. bildiğim kadarı ile şu anki pompa fiyatlarına göre 10 kuruştan az yakıyo ybr.