Şimdi Ara

1 aylık (1000km) bakım ve Mazda 3 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dun aracımın 1 aylık bakımını yaptırdım ve Mazda 3 hakkında ``Turkiye de hala satışta değil ve meraklılar bekliyor`` deyince,``
    ,``Su anda ayda 5000 araç gibi uretiliuor ve sipariş halinde Japonya da da 3 ay bekleme gibi bir durum var,``

diye bahsetti.

Bunu sizlerle paylaşmak istedim.Yeni Mazda 6 çıktığında dizel versiyonu içince 3 ay gibi bir sıra vardı ve zamanla iyileşme oldu.

Bundan anladığım biraz daha zaman alacağı ama bu zaman aralığı hakkında bir fikrim yok.

Kolay gelsin

• Yakında artırılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bekle meraktan sıkıldı insanlar. Bari yakınlarda fuar falan olsaydı da en azından malzeme kalitesi gibi detayları inceleme fırsatımız olsaydı.
  • Haklısınız beyler. Ayrıca beklemek sıkıntılı oluyor belli bir zamandan sonra.
  • Ben daha gecen gun yolda mazda 6 gordum ?

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.
    Bu yeni mazda 3 hakkında konuşuyoruz aslında.
  • 1000 bakımı ile ilgili bir bilgi olmadığı için başlığa yazmanın da anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

1000 bakımı ile ilgili bir bilgi olmadığı için başlığa yazmanın da anlamı yok

1000 km bakım ile ilgili sorun yada bilmek isteğin varsa aydınlatırız.Fazla kafanı yorma.

Mazda 3 hakkında bilgi ogrendigimi, 1000km bakım sırasında edindiğimi belirtmek istedim.
  • Dağ fare doğuracak yine (satış anlamında söylüyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.