Şimdi Ara

1 AYLIK BEDAVA GOLD KAÇIRMAYIN(KAMPANYA BİTTİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

"promotion not avaible" dedi yahu

Aynen banada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Microsoft otomatiğe bağlıyor olabilir yine hesapları. Xbox Live hesabınızda PayPal hesabınız kayıtlı ise dikkat etmekte yarar var.

Aynen öyle;

Just a reminder: The free initial month of Xbox Live Gold will automatically renew to a paid monthly subscription at $9.99 per month until cancelled. You must provide a valid credit card in order to obtain the first month, and the automatic paid monthly subscription fees will be applied to that card. You must cancel your subscription before it renews each month in order to avoid the next month's billing. For detailed cancellation info, call 1-800-4MY-XBOX or seehttp://www.xbox.com/live/accounts

Kısacası bedava üyeliği aldıktan sonra hemen auto-renewal'ı kapatın.Yoksa bir ay bittikten sonra kredi kartınızdan gelecek ay için otomatik 9.99$ kesecekler.

Edit:Yukarıda söylenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 17 Aralık 2011; 20:51:26 >

• oluyor ama kredi kartı ya da onaylı paypal hesabı lazım.
  • Tesekkurler tam da 12 aylik uyelik almak uzereydim, artik bir ay erteleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 17 Aralık 2011; 21:40:47 >
  • Arkadaşlar bi sakatlık falan çıkmaz di mi?
    Benim de LIVE bitmişti.İyi olur 1 ay bedava GOLD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoZiGaMeR

oluyor ama kredi kartı ya da onaylı paypal hesabı lazım.

var baba bende onaylı paypal hesabı, ayrıca xboxtada kayıtlı ama dediğim hatayı veriyor üst mesajlara bakarsan
  • Bende 12+1 gold üyelik aldım geçen hafta şimdi bunu uygulasam 12+2 olur mu acep? (yüzsüzlüğün bu kadarı!).
  • Benim paypal hesabım yok.Ben bunu yaparsam olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bende 12+1 gold üyelik aldım geçen hafta şimdi bunu uygulasam 12+2 olur mu acep? (yüzsüzlüğün bu kadarı!).

Yuh yüzsüz herif
  • Şuan Gold olanlar yararlanamaz zaten mail'de yazıyor.

"Do keep in mind though, this is for non-Xbox LIVE Gold subscribers only, so if you already have an Xbox LIVE Gold membership, show-off that giving spirit of yours and forward this email on to a friend who can put it to use."

Maildeki adrese gidince "Promotion Not Available" yazdı. Of ya sırf bunun için facebook'daki mail adresimi değiştirdim
  • paypal ım yok kredi kartını vermeye de güvenemiyorum başka yolu yok mu almanın
    bu otomatik yenilemeyi nerden kapatacaz bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin0686 -- 17 Aralık 2011; 23:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

Şuan Gold olanlar yararlanamaz zaten mail'de yazıyor.

"Do keep in mind though, this is for non-Xbox LIVE Gold subscribers only, so if you already have an Xbox LIVE Gold membership, show-off that giving spirit of yours and forward this email on to a friend who can put it to use."

Maildeki adrese gidince "Promotion Not Available" yazdı. Of ya sırf bunun için facebook'daki mail adresimi değiştirdim

Değerlendir bunu Deniiz

• LIVE'ım yoktu,sevinmiştim 1 ay bedava gold geldi diye.
    Şimdi yapmaya çalıştım,
    Promotion not available yazısı bütün hayallerimi suya düşürdü.
    Gears of War 3 Horde mod akıcaktım sabaha kadar.
  • Denendi çalışıyor.
  • Geç Kaldık Dün Bitmiş Bugun Yeni Hediye Var..
  • Bana lâzım değil, bir arkadaşa vermek istiyorum ama kampanya bitmiş sanırım, öyle mi?
  • ben dun denedım ama olmadı malesef :(
  • bİtmiş arkdaşlar kampanya,başarabilenlere hayırlı olsun,alamayanlar için teselli hediyelerimiz var mesela livede free olarak takılabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

bİtmiş arkdaşlar kampanya,başarabilenlere hayırlı olsun,alamayanlar için teselli hediyelerimiz var mesela livede free olarak takılabilirsiniz

Hocam ben dün yaptın dediklerini, bana mail geldi, ama kullanmadım. Sanırım artık katılma olayı yok ama benim gibi onceden başvuranlar haklarını baskasına devredebilir mi? Bir arkadaşın Gold'u bitiyormuş da, ona vermek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.