Şimdi Ara

1 Aylık Satılık HTC one M8 (iphone 5s Takaslı) 2000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı 1 ay önce Avea mağzasından aldım fakat aklım İphone 5s de kaldı. Sadece Garantili cihazım gibi temiz İphone 5s ile olur.Altı üstü konuşulur. Kırılmaz CAM Jelatin koruyucu vardır kılıfı ile kullanılmıştır.
    Fiyat:2.000 TL Takas Fiyatım farklıdır. Peşin alımda pazarlık vardır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     1 Aylık Satılık HTC one M8 (iphone 5s Takaslı) 2000TL 1 Aylık Satılık HTC one M8 (iphone 5s Takaslı) 2000TL 1 Aylık Satılık HTC one M8 (iphone 5s Takaslı) 2000TL 1 Aylık Satılık HTC one M8 (iphone 5s Takaslı) 2000TL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Boşuna bu fiyatlardan açmayın 0 ı 1850 kapalı kutulu satılıyor.Şu htc bolumunde 2-3kişi hariç herkez bakmadan ilan acıyor sukadar aldım bukadara aldım diye.Cihazin hat uzerden alınmıs 0 kutusu acılmamıs satıs fiyati burda 1850. Bunu hesap edip 2.el fiyatı yazınki satılsın.
  • O zaman onları alsınlar canım benim ;) boşuna ilanı baltalamaya gerek yok isteyen gelir bakar inceler pazarlığını yapar 1700e bile bırakılır gerekirse ama boş konuşup almayacağın cihaza muhabbet de yapma derim. Öncelikli tercihim takas zaten, 2000TL olarak dememin sebebi 4-5 aylık 5s lere bile 1700 1600TL fiyat çekmeleri

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfırı 2100 lira hocam naaptın sen ya:) bari takas fiyatım 2000 deseydin. hayırlı satışlar.
  • Bizim millet gerçekten algılama sorunu var.Ben diyorumki sattıgın cihazin 0 1850 den satılıyor ve bu 1tane degil su bölumde 5sayfa git 50tane cihazvar sahibindende 1900 den acılıp pazarlıkla 1850 dolu cihaz var jelatinli bunlar. Bu akıllı arkadaslar kendileri gidip hat üzerinden 2500 aldıkları için cihazi fiyati o sanıyor.Hala iphone sukadar bu bukadar yazıyor.. iphone 10bin tl satılmaya başlansa ne yazar 100tl olsa ne yazar bu telefonun fiyati belli. hoş 2000 tl den acıp 1700e pazarlıkla alır diyen bir mantıktan ne bekliyorsak Sen 0 dan pahalı 2.el cihaz koycan bunu yazınca konuyu baltalama yok ya canım benim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ris258mt

O zaman onları alsınlar canım benim ;) boşuna ilanı baltalamaya gerek yok isteyen gelir bakar inceler pazarlığını yapar 1700e bile bırakılır gerekirse ama boş konuşup almayacağın cihaza muhabbet de yapma derim. Öncelikli tercihim takas zaten, 2000TL olarak dememin sebebi 4-5 aylık 5s lere bile 1700 1600TL fiyat çekmeleri

4 5 aylık 5s i 1300 1400 e mi satıcaksın iphone 5 i bile hala 1300 1350 den satıyorlar htc m8 in fiyatı ölür ama iphone un ölmez hacı ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.