Şimdi Ara

1 bardak su içip 5-6 defa idrara çıkmak normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
130.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Çöl Gezer

Ben en fazla 3 kere çıkıyorum idrar bırakmaya

BENDEDE OLUYO AMA Bİ İŞİYORUM MAŞALLAH SU GİBİ GELDE İÇME
  • BNCE FAZla normal değil gibime geliyor bir bardaksuya göre gerçekten çok. soğuk ortamlarda kalma ondana olabilir.. birde bu durum sende giderek kalıcı olmayamı başlıyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 21 Aralık 2008; 21:21:00 >
  • arkadaşlar bende de var aynı sorundan. özellikle geceleri 2 saatte bir çişe gidiyorum
  • Ben 2.5 luk kola içince baya gidiyorum..
    3-5 kez kapıyı aşındırıyorum ama .Bitmeden gitmem wc ye:D
  • bu gece nerdeyse saat başı tuvalete gittim ya. off off yarın tahlil yaptırıcaz bakalım nasıl gelecek sonuçlar..
  • yorum herkese fazla zar atıp kamyonu devırmeyın 4 gun bakın nasıl duzeliyor :D
  • çok fazla idrara gitmenin birçok sebebi olabilir. benim bildiğimi söyliyim şeker hastalığına bağlı karaciğer yağlanması olan insanlar vücudundan çok fazla suyun idrar yoluyla atılmasıyla karşlaşa bilir vücut ıhtıyaç duyduğu suyu kaybeder ve bu kişiler çok fazla su içmelidirlerki vücut gereksinimlerini karşılasın.. tabiki en iyi sonucu bir doktora gidip alman daha sağlıklı olucaktır
  • Eğer hastaysan olur öyle.Ama sürekli böyle ise git doktora
  • gidicisin sen
  • Soğuk hawalarda idrara çıkma isteği daha çok olur.
  • Bende de aynı sıkıntı bir şişe su içiyorum yarım saatte isiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 000
  • ben yazın içer içmez çıkarıyorum 30 dk ne 15 dakka sürmüyordur... çok su içer çok işerim hiç normal değil bu işler...

bütün klinikleri gezsek bi hastalık çıkmaz ama normal değil yani hastalık yine... şekerden olduğunu düşünüyorum bende

çok sık su içiyorum çok çıkarıyorum. sürekli su içme isteği var özellikle soğuk su sıcak içerseem etkisi olmuyor soğukluğu arttıkça daha az içiyorum su ılık olursa daha fazla içiyorum içtiğimden bi halt anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.