Şimdi Ara

1.Basamak: Öneriler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
85
Favori
53.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsın hocam çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum c2 olmasına gerek yok. daha orta seviye de yeter bana. c2 sanırım akademik statü yani en tepesi işin.
  • sçsb kullanıcısına yanıt
    O zaman look ahead derslerine çalış.Birazcık gramer öğren yeter.
  • 1.Basamak: Öneriler

yeni başladım ne tavsiye edersiniz bu test sonucunda
  • hage84 H kullanıcısına yanıt
    Look ahead derslerinden başlamanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Look ahead derslerinden başlamanız gerek.

ilgilenip cevap veridginiz için tşk ederim
    adamın hasısın
  • Video Eğitim
    Multiplayer
    TEACHER PRIX
    Christopher Britt
    İngilizce Konu Anlatımı
    Learn English with Emma [engVid]
    Easy English at Home
    İdris KIZILBOĞA
    Ömer F. Mercan
    English Professionally - phrasal verbs in English, English grammar lessons and English words
    Mesut Koyuncu
    EminAkınHD
    Australia Plus
    Spotlight English

bu kanalların hangilerine öğrenmeye çalışayım ?
    Hiçbirine.
    Çalışma yöntemin kanalları merkeze alarak olmamalı.Bunun gibi youtube kanallarını bir konuya çalıştıktan sonra ek olarak bakabilirsin.Bunlar ek bir destektir.Zaten anlatımları da özet tarzındadır.Bir konuyu bir kitabın verebileceği detayda vermezler.
    Dikkat ediyorsan bu kanalların büyük kısmı gramer anlatımı.Gramer konularını Türkçe anlatımlı olarak anlatan kanalların malesef konu eksikleri var.İngilizce anlatan kanallar ise çok fazla parçalara bölmüş bu konuları(daha fazla izlenme sayısına ulaşmak için)
    Bunları bir destek olarak kullan.Temel kaynak kitap olsun.Dikkat et bak kullanma demiyorum kullan ama yardımcı olarak kullan.
    O zaman sen de göreceksin bir çok anlatımda es geçilen önemli yerler var.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    peki kitap tavsiye ediyorsunuz..hangi kitabı almalıyım..?

01: International English
    Easy into English
    bu youtube kanalınamı calışayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 6 Kasım 2017; 9:9:15 >
    Hocam defalarca yazdım 1.sayfayı okumadınız mı?
    Türkçe anlatımlı bir kitaptan başlayın Murat Kurt'un English Grammar Today
    Daha sonra eğer çok geliştirmek istiyorsanız Grammar in Use serisini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Hocam defalarca yazdım 1.sayfayı okumadınız mı?
    Türkçe anlatımlı bir kitaptan başlayın Murat Kurt'un English Grammar Today
    Daha sonra eğer çok geliştirmek istiyorsanız Grammar in Use serisini alabilirsiniz.

öncelikle kusura bakmayınız ve teşekkür ederim
    hocam hiç bi yerde görmedim görsem yazmazdım :(
    yarın bakıcam o kitaba
    4.adımda gramer konusunda yazmıştım onları.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    anladım tekrardan teşekkür ederim

80 asyfanın 10 tanesini okuyabildim..6 adımda İngilizce konuusunun.yerimde olsanız okurmuydunuz yoksa dersleremi başlardınız.
    hage84 @ 17 Ekim 2017 17:48:40 bu tarihde 3.adıma yazdığım yerden başlamayı düşünüyorum başlıcam dedim başlayamadım..
    motivasyon eksikliğim var.neyse aklım karışık .yinede teşekkkürler
    Yöntemler ve bazı kaynaklar hakkında ne kadar verimli hangi eksiklikleri var 80 sayfa boyunca bunlar hakkında bilgiler var.
    Yanlış çalışma yapan arkadaşlara önerdiğim çözümler var.
    Bunları merak ediyorsanız okuyun.
  • İyi günler. Her ne kadar ilk sayfada biraz değinilse de tam olarak anlatılmamış. Benim ve birçok kişinin şöyle bir sorunu var: Phrasal Verbs nasıl öğrenilir? Her birinin, birden fazla anlamı var. Örneğin "put on" sözlükte 25 farklı anlama sahip. Turn Over ise 10 farklı anlama sahip. Pick up, take off gibi birçok fiil var. Deniliyor ki sözlükteki ilk üç anlamına bakın. Longman'in ilk üç anlamı farklı, oxfordlearnersdictionaries'in ilk üç anlamı farklı, Cambridge'in ilk üç anlamı farklı. Bu durumda bu fiillerin en çok kullanılan anlamlamlarını nasıl bileceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwitt -- 16 Kasım 2017; 10:33:9 >
  • erwitt E kullanıcısına yanıt
    Pharasal verbs en etkili biçimde cümle içinde görerek öğrenilir.
    İmdb veyahttps://fraze.it/ bu siteye yazarak bol örnek görebilirsiniz.
    O 25 farklı anlam olanların manalarına bakarsanız zaten benzer anlamlar verildiğini görebilirsiniz.
    Bunun için bolca okuyun önerisi veriyoruz.
    Mana konusunda şu siteyi de kullanabilirsiniz;
    tureng.com
    Tureng - Türkçe İngilizce Sözlük
    http://tureng.com/tr/turkce-ingilizce

• çok faydalı bir konu , saolasın hocam
  • Merhabalar hocam yazmış olduğunuz tüm öneri basamaklarını sırasıyla teker teker okudum ve kendi durumumda nasıl bir yöntemle çalışmaya başlayıp devam ettireceğime karar veremedim. Bu konuda sizlerin desteğine ve yardımınıza ihtiyacım olduğuna karar verdim

* Yds,Yökdil,IELTS,TOEFL gibi sınavlara 2019 içerisinde girerek ortalamanın bir tık üzerinde puanlar almam gerekiyor(Yökdil 70, IELTS 6,5 gibi)
    * Yukarıda bahsettiğim sınavlardan istediğim puanları alabilirsem eğer yurtdışında öğrenimime devam etme durumum söz konusu olacak (Erasmus veya başka programlarla)

-Kısacası hem sınav,hemde gündelik güncel bir ingilizceye ihtiyacım var.Sınavlarda istediğim başarıyı elde edemezsem bile kendimi rahatlıkla ifade edebileceğim ve yurtdışına çıktığım zaman sorun yaşamayacağım bir dile sahip olmak istiyorum, sizlere göre nasıl bir yöntemle çalışırsam daha başarılı olurum ?

*Düzenli ve sıkı çalışma açısından bir problemim yok sadece ne yapmam,nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda aşırı bilgisizim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler@rat.planet

• Darkweither kullanıcısına yanıt
    Konuya çalışın.Ek olarak ayrıca önem göstermeniz gereken konular;
    YDS'ye gireceğiniz için gramer çalışırken konuları iyi anlayıp kendi dilinize çevirmeniz gerekir.
    YDS'de deyimsel fiil ve edat öbekleri de çıkıyor paragraflarda.Bunların en sık kullanılanları 6.adımda var.Onlara bakın.

6 adımı önerdiğim gibi çalışırsanız rahatlıkla öğrenirsiniz.Fakat özellikle belirteyim daha önce de yazdım 5.adımda eklediğim dersler dil sınavları için çok önemli bir kaynak.Fakat TAMAMEN sınav formatına uygun değil.Bu nedenle IELTS ve TOELF için Cambridge gibi kaliteli yayın alıp çalışıp bitirin sonra bu derslere çalışın.
    https://forum.donanimhaber.com/ingilizce-ogrenme-onerisi-kaynaklar--120127902

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.