Şimdi Ara

1 Dakikada İsiloon -- BiriBiziDurdursun -- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Helal olsun walla..Yanınızda ally falan var mıydı?
  • olympia babaları
    humanda AlltogetHeLL
    karusta AnyOneStopUs

genelde en hayvan bunlar
    karus olsam clana alırmısınız
  • youtube pls uraşamam indirmekle
  • inanmak imkansız ötesi asla kesemezler bunlar garanti oyunu bilmiordum en küçük yardımcısın ı kesmişlerdir isiloon diolar ben onu potla kesmiştim...
    heme okadar 63lwl char ezik char falan 10 saat dursa yine kesemez İMKANSIZ...
  • kral olsalar ne olcak ya

olympia manes edana hepsını toplayın perfectchoıc orc lastalliance 3 clan sadece yollayın ne olympia kalır nede manes nede edana
  • hey yavrum be ne artist adam tarkanmısın sen?
    quote:

Orjinalden alıntı: Deltalone_Tr

benim için degersiz itemler

• orda ben tank olmuyorum heralde 63 char demişsin lol ..

clan genellemesi 70+ ben sewilen bir kişi oldugum için :) aralarındayım 1 dk kestik wideo orda çekin izleyin inanmayan inanmaz zorla inanın inanın diyemeyiz ...
  • benim hosuma gitmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Helal olsun walla..Yanınızda ally falan var mıydı?

alyden 5 kişi wardı .. tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deltalone_Tr

quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Helal olsun walla..Yanınızda ally falan var mıydı?

alyden 5 kişi wardı .. tşk ederim

Ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

1 dk da ısıloon kesılmez onu bı gecın... arcangel mıchıkun nabıkı vanessita ben hercules kanon 6 tane saglam mage 2 full heal resmen ısıloonun ıcıne gırıp vurduk arcangel tank oldu yınede 6 dk surdu yanı 6 dk dan önce mucıze gıbı 1 dkda hele ımkansız dun gece 2 party vardı clandan bızım orc clanı ztn aresdekıler bılır hepsı lvl 72 + full ıtem ve tk cıktı o bıle 2 dk ya yakın surdu bız ısıloondan bahsedıyoruz komik yanı gm bıle zr ıle 1 dkda kesemıyor...

ya inanmıyosan indir video orda ha diyosan video kötü ona bişi diyemem ama

Yemin Ediyorum 1 dakikada Kestik + Abys Fire de wardı onuda hesaba katarsanız iyi olur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deltalone_Tr -- 22 Ağustos 2006; 18:53:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

kral olsalar ne olcak ya

olympia manes edana hepsını toplayın perfectchoıc orc lastalliance 3 clan sadece yollayın ne olympia kalır nede manes nede edana

hehehehe sadece gülerim ben buna sen hele bi gel olympia ya öle konuş ama manes we edanayı bilemem bu kadar da iddialı konuşuyorum.bu arkadaşlarında clanını tanıyorum we gerçekten dediği kadar sağlamlar we eminim 1 dakikada kesmişlerdir ( kollukları yanıyo )
  • 1 dakika çok az ya gerçekten biz NeverMorela Tk'yı 2-3 dakika da kesiyoruz
    xaIonex,Zaky,exterme,enterne_ böyle bi kadroyla 2-3 dakika sürüyor..

Ama sanki videoda edit var kesiliyo,başka sahneye atlıyo 1 dakika sonuçta siz kaç vuruyorsunuzki 2 k mı 5 k mı 10 k mı çok zor hatta imkansız diyorum.

eğer gerçekse özürde diliyorum...
  • ya tk la ne alakası war orda 50 kişi falan war tk da 1 asas 1 warrior mantıklı konuşun biraz zzzzzzz
  • ya su video youtubede varsa o link i versen hiç ugrasmıcam
  • Helal Olsun. AnyoneStopUs gerçek den çok sağlam ve oyunu anlayan bilen elemanların oluşturdugu bi clan... Bence normal 1 dk da sürmesi.. Clan genellemesine baktıgınızda gerçekden -70 çok az kişi var genelde hep cz de aoe rawen i kapatırlar :P ama güzel başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 22 Ağustos 2006; 23:26:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doves

olympia babaları
    humanda AlltogetHeLL
    karusta AnyOneStopUs

genelde en hayvan bunlar
    karus olsam clana alırmısınız

wincezoro muydu biribizidurdursunun clan başkanı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.