Şimdi Ara

1 depoyla en son kaç km yaptınız? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
13.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • depoyu ağzına kadar doldurmak depoda hava kalmasını engellediği için motorda arızalara neden olabiliyor!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: alp___

İmzamdaki araç ile ben en son bayram tatilinde bir depo ile uzun yolda (depo 45 lt. biraz zorlayarak 3-4 lt. daha koydurdum) 790 km. yaptım benzinin ışığı yanıyordu tabiki...100 km hızı sollamalar hariç hiç geçmedim, bagaj tam doluydu araçta üç kişiydik..Saygılar..
  • matrix dizel...bir depo 55lt.
    1000km'yi geçiyor uzun yolda..
  • Arkadaşım 1.3 LX ile benzinli kullanımda, (Bir önceki aracımda 1.3 LX ti) eğer gerçekten şehir dışı 900 km gidebildiyseniz gerçekten helal olsun diyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: pasha74

benim 2001 accent 1.3 lx le s.içi 580 km şehir dışı geçen yaz 900 km gittim. hızım 90-110 arası olarak tabi
  • 1.3 LX aracıma lpg taktırmadan önce bende Total excellium kullanıyordum 97 oktan. Arabanın çekişi ve yakışı çok değişiyordu 95 oktana göre. Mutlaka deneyin derim.
  • Bugün ölçtüm tamamen şehir içi kullanım 565 km yol yapmışım daha ışık yanmamıştı yakıt aldım 113 ytl'ye 41 lt. euro dizel aldım ve hesap ortada km'de 0.20 ykr.yakmış.Oranlarsak 100km/7.3lt.çıkıyor.Araç 7500 km.'de ve bu tüketim bana çok geldi.
  • sanırım rekor bende arkadaşlar.
    Starex CRDI Space S 1 depo ile en fazla 400 km
    Ama stabilize köy yolu. artık ne yorum getirirsiniz bilmiyorum ama bana fazla geldi. Serviste makineye sokturdum normal dediler.
  • 42lt de şehir dışı 708km 1.3mpı
  • aynı aracın 65bg olanını şirkette kullanıyoruz 55lt mazotla 1100km vede ekonomik kullanmadan!!şimdiye kadar kullandığım en ekonomik araba clio3..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

aynı aracın 65bg olanını şirkette kullanıyoruz 55lt mazotla 1100km vede ekonomik kullanmadan!!şimdiye kadar kullandığım en ekonomik araba clio3..

biz o dediğin kilometreleri 110 hplik motorla 45 litreye yapıyoruz koçum.
  • 46 litre 95 oktan 145 lira ç.dışı 800 km Anam...!
  • aynen.

performansıda cabası..

quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

aynı aracın 65bg olanını şirkette kullanıyoruz 55lt mazotla 1100km vede ekonomik kullanmadan!!şimdiye kadar kullandığım en ekonomik araba clio3..

biz o dediğin kilometreleri 110 hplik motorla 45 litreye yapıyoruz koçum.

• atışmalara başlanmış yıne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wf1x -- 3 Mart 2008; 0:40:12 >
  • Ne zaman bitti ki
  • gittiğim güzergahlar ist antalya kemer kemerden antalya antaladan finike fethiye dalyan aydın izmir manisa üzerinden yalova kaşıya geçiş gebzeden çıkış istanbul k.çekmeceye ordan çatalca toplam km 2262km toplam harcanan yakıt ücreti 378ytl evet arkadaşlar bu km bu kadarlık para harcadım seyahat süresince istden çıkmak bilirsiniz köprü trafiğini 2 saatte karşıya geçebildim ve klimamam devamlı açık vaziyette olarak devam ettim sadece gidiş yolunda gece dönüş yolunun aydından sonrası gece seyahati olarak sürdü ve değer bu halen inanmıyorlar ama ikide şahidim biraderlerim vardı toplam üç kişi aracım imzamdaki araç ve şuanda şehir içi 7.4lt yakıyorum kışın 8.2lt sadece dikkat ettiğim husus şehir içi şartlarda olabildiğince 3000 deviri geçmeden ve ve yüksek viteslerde kullanıyom ve faydasını görüyorum tavsiye ederim zaten araç güçlü olduğu için 5inci viteste 2000 devirde hemen vites düşürmüyorum tırlamadan tekrar yüksek süratlere ulaşıyorum buda benim nacizane yorumum herkese iyi akşamlar

• bugün ağzına kadar doldurdum depoyu
    150 km asfalt
    5km şehir içi
    10 km stabilize köy yolu gittim

km de 0,278 ykr yaktı

ortalama 100-110 km hızlarda kullandım.

starex space s crdi
  • merhaba arkadaş.90km. sbit hızı kaçıncı viteste ve kaç bin devirde sabitliyorsun?benim 2004 crdi getz 92 bg. aracımı bu değerlerde kullanmam doğru olur mu?
  • Merhaba arkadaşlar...

Komşumun akrabasında 2001 model otomatik vitesli lpg'li ve klimalı , LX 1300 cc ,Hundai Accent varmış.Satmayı düşünüyormuş.
    Bende Hundai arıyorum.Ama 1300 cc ile klimalı otomatik vites ve lpg uyumunu merak ettim.1300 cc de otomatik vites verimli olurmu yoksa
    performans düşermi?Bide lpg eklenince acaba nasıl yani ne kadar yakar acaba km de?
  • 13-14 kuruş yakar 2001 modele 12.000 lira ver yeter ama otomatik vites arabayı elden çıkarmak zor.
  • kaçıncı viteste sabitlememi hocam ne kadarlık şoförsünüz ya?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.