Şimdi Ara

1 dişi 2 erkek splitter yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Harman Kardon 2+1 ses sistemi aldım.

Sistemden çıkan erkek jak PC ye bağlanarak ses alabiliyoruz.

Fakat ben bu ses sistemini Tv içinde kullanmak istiyorum. Tv nin jak girişi mevcut.

Kabloları tak çıkar yapmamak için sistemden çıkan 1 erkek jakı 2 erkeğe dönüştürmem lazım ki tak-çıkar yapmadan, birini Tv diğerini Pc ye bağlayıp istediğimde Tv den istediğimde PC den ses alabiliyim.

Yani bana 1 dişi - 2 erkek jak kablo lazım. Fakat bulamıyorum. Böyle bir kablo yok mu?

Yoksa ne önerirsiniz.

Teşekkürler.

• Ben de gitar için istiyorum.
  • kendin yapamaz mısın?Aynı soruyu elektronik bölümündede sor istersen
  • Sana bu ikisi lazım, ve çok kolay bulunurlar.

çoklayıcı:

kablo:

ÖNEMLİ NOT: Bu bağlantıdan sonra hem TV hem PC ikisinin birden aynı anda açık olmamasına çok dikkat edilmelidir.
    Birisi kapatılmadan diğeri açılmamalıdır, aksi takdirde PC veya TV bozulabilir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedTwelve -- 7 Temmuz 2009; 10:00:38 >

çoklayıcı:

kablo:

ÖNEMLİ NOT: Bu bağlantıdan sonra hem TV hem PC ikisinin birden aynı anda açık olmamasına çok dikkat edilmelidir.
    Birisi kapatılmadan diğeri açılmamalıdır, aksi takdirde PC veya TV bozulabilir!!!

çoklayıcı:

kablo:

Zaten bu yüzden dediğiniz gibi bir kablo direkt üretilmiyor.

çoklayıcı:

kablo:

• ÖNEMLİ NOT: Bu bağlantıdan sonra hem TV hem PC ikisinin birden aynı anda açık olmamasına çok dikkat edilmelidir.

Bu gerçekten doğrumu yaa??? Bendede 1 dişi 3 erkek olandan var hazır almıştım. D-smart - Dvd - Wdtv bir arada kullanıyordum. Sonradan o 3lüden 1 tane daha aldım ordaki uçtanda İpod'a bir çıkış yapmıştım. Ve ben biri çalışırken diğerinide açardım daha doğrusu açık unuturdum... Yaklaşık böyle 1-2 senedir kullanıyorum ve senin dediğin gibi bir bozulma yok...

Fakat bazen şöyle oluyor... Dvd d-smartın sesini kesiyor. Ve her seferindede bunu kullanmazken fişini çekerim. D-smartta Wdtv'nin sesini kesiyor... Bunun içinde d-smarta bağlı kabloyu söküyorum... Yani böyle bir çakışma var aralarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Bu gerçekten doğrumu yaa??? Bendede 1 dişi 3 erkek olandan var hazır almıştım. D-smart - Dvd - Wdtv bir arada kullanıyordum. Sonradan o 3lüden 1 tane daha aldım ordaki uçtanda İpod'a bir çıkış yapmıştım. Ve ben biri çalışırken diğerinide açardım daha doğrusu açık unuturdum... Yaklaşık böyle 1-2 senedir kullanıyorum ve senin dediğin gibi bir bozulma yok...

Fakat bazen şöyle oluyor... Dvd d-smartın sesini kesiyor. Ve her seferindede bunu kullanmazken fişini çekerim. D-smartta Wdtv'nin sesini kesiyor... Bunun içinde d-smarta bağlı kabloyu söküyorum... Yani böyle bir çakışma var aralarında...

Tamam işte ben de bundan bahsediyorum. sesler çakışır. sen henüz bir zarar vermeden çalışmayacak olanların kablosunu çekiyormuşsun. böylece sorunu önlüyorsun.

Kaldı ki mutlaka anında bozulacak diye birşey demedim, dikkat ederseniz "bozulabilir" diyerek ihtimal bıraktım. benim ki nacizane tavsiyem, uyarsanız risk almazsınız.

iyi günler...

• quote:

Orjinalden alıntı: SpeedTwelve

quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Tamam işte ben de bundan bahsediyorum. sesler çakışır. sen henüz bir zarar vermeden çalışmayacak olanların kablosunu çekiyormuşsun. böylece sorunu önlüyorsun.

Kaldı ki mutlaka anında bozulacak diye birşey demedim, dikkat ederseniz "bozulabilir" diyerek ihtimal bıraktım. benim ki nacizane tavsiyem, uyarsanız risk almazsınız.

iyi günler...

Al kardeşim çift kutuplu switch ve 3 jack. Yaptır tanıdığın bir elektronikçiye. Öyle direkt bağlama hepsini birbirine. Hangisini kullanıyorsan o konuma getir switch anahtarı.

• Arkadaşım o dediğinden bende var 2009 dan beri saklıyorum birgün işime yarayacak diye
    Ve buraya sırf bu yüzden üye oldum.
    Kısaca bu ne işe yarıyor.?
    İki erkek bir dişi nerde işe yarar. Hangi sisteme bağlanır?
    Allahını seven söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender35e -- 12 Şubat 2014; 0:20:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.